Αν και Καναδός, ο Neil Young έχει γίνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα της αμερικάνικης τραγουδοποιίας -αποτελώντας ισχυρό συναυλιακό απωθημένο και για κάμποσους μουσικόφιλους στην Ελλάδα. Παρότι μάλιστα ζει στην Καλιφόρνια από τα 1960s, διατηρεί ακόμα την καναδική του υπηκοότητα. 

Ο 73χρονος Young κάθε άλλο παρά απέχει από τη δισκογραφία κατά την τρέχουσα δεκαετία, πάνε όμως περίπου 2 χρόνια από το τελευταίο του άλμπουμ The Visitor (2017), όπου τον πλαισίωσαν οι Promise Of The Real (Καναδάς #43, Η.Π.Α. #167, Βρετανία #65, Αυστραλία #85, Γαλλία #94, Γερμανία #25). 

Τώρα, όμως, βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής. Και στα πλαίσια του σχετικού promo έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Rainbow Of Colors": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Είναι ένα τραγούδι για τις σημερινές Η.Π.Α., αλλά και για όλον τον κόσμο», δήλωσε ο Young, «με κεντρική ιδέα ότι όλοι ανήκουμε μαζί».

Το "Rainbow Of Colors" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ παρέα με τους Crazy Horse -την πιο εμβληματική από τις συνοδευτικές του μπάντες- με τους οποίους έχει να συναντηθεί από το Psychedelic Pill του 2012 (Καναδάς #7, Η.Π.Α. #8, Βρετανία #14, Αυστραλία #28, Γερμανία #4). Θα λέγεται Colorado και θα κυκλοφορήσει από τη Reprise στις 25 Οκτωβρίου.

{youtube}ggjGyxWIfIQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured