Με μια σειρά από απαιτητικές, μα εκλεκτές κυκλοφορίες στο γύρισμα της προηγούμενης δεκαετίας προς την τρέχουσα, ο Γερμανός συνθέτης σύγχρονης κλασικής μουσικής Nils Frahm μπόρεσε και πέρασε στο ευρύτερο εναλλακτικό κοινό -κυρίως αυτό που παρακολουθεί στενά και τις ηλεκτρονικές εξελίξεις.

Στην πορεία αυτή παραμένει έκτοτε σταθερός, με το All Melody του 2018 να πιστοποιεί ότι είναι πλέον, στα 36, όνομα αναφοράς: το άλμπουμ τον έφερε στο #15 της Γερμανίας και στο #21 της Βρετανίας, ενώ σκόραρε και ένα #176 στην πάντα δύσκολη για ξένους καλλιτέχνες γαλλική αγορά (δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας με ένα κλικ εδώ). 

Τώρα, επιστρέφει με το καινούριο, (σχεδόν) 12άλεπτο κομμάτι "All Armed", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "All Armed" προλογίζει τον νέο δίσκο All Encores, ο οποίος θα βγει από την Erased Tapes στις 18 Οκτωβρίου, αποτελώντας την ενιαία εκδοχή τριών EP κυκλοφοριών. 

Με την ευκαιρία αυτή, ο Nils Frahm βγαίνει και σε περιοδεία, η οποία θα τον φέρει μάλιστα και στην Αθήνα: την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου θα παίξει live στο Μέγαρο Μουσικής, σε μια βραδιά σπάνιας σύντηξης κλασικών και ηλεκτρονικών ρυθμών από synths, drum machines και πιάνο. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 25 ως 55 ευρώ και η προπώληση συνεχίζεται τόσο ηλεκτρονικά, όσο και σε φυσικά σημεία.

{youtube}z9saIroXOvA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured