news.team

Γενέθλια έχει μέσα στον μήνα ο Bruce Springsteen (γίνεται 70) και η Lucy Dacus είναι από τις πρώτες που του κάνει ένα δώρο, δημοσιεύοντας τη διασκευή της στο θρυλικό "Dancing In The Dark": μπορείτε να την ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης. 

Η 24χρονη τραγουδοποιός από το Norfolk της Βιρτζίνια έχει σταθερά την εκτίμηση του αμερικάνικου indie Τύπου και ακούστηκε αρκετά το 2018, τόσο με το 2ο της άλμπουμ Historian (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας, εδώ), όσο και με το EP Boygenius των Boygenius -του supergroup που έστησε παρέα με την Phoebe Bridgers και την Julien Baker (δείτε τι έγραψε γι' αυτό ο Άγγελος Κλειτσίκας, πατώντας εδώ).

Το "Dancing In The Dark" ήταν το πρώτο single που βγήκε από το περίφημο άλμπουμ του Bruce Springsteen Born In The U.S.A. πίσω στο 1984, γενόμενο έκτοτε ένα από τα πιο πετυχημένα του και αναγνωρίσιμα τραγούδια (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #28, Αυστραλία #5, Γαλλία #36, Καναδάς #1).

Για τη Lucy Dacus, η διασκευή αυτή δίνει ένα ακόμα single στη δισκογραφία της, το οποίο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κυκλοφοριών υπό τον τίτλο 2019, που συμπίπτουν κάθε φορά με κάποια γιορτή ή κάποια σπέσιαλ ημερομηνία. «Με αυτόν τον τρόπο ήθελα να πω χρόνια πολλά στον Bruce Springsteen», σχολίασε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός, «αλλά και χρόνια πολλά στον μπαμπά μου, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος fan του Springsteen που ξέρω και ο λόγος που τον ακούω κι εγώ απ' όταν γεννήθηκα».

{youtube}q1JYXY15k6E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured