Στον Γαλατένιο Δρόμο του Neil Young

Ακούστε το καινούριο του τραγούδι με τους Crazy Horse

news.team
news.team

Αν και Καναδός, ο Neil Young έχει γίνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα της αμερικάνικης τραγουδοποιίας -αποτελώντας ισχυρό συναυλιακό απωθημένο και για κάμποσους μουσικόφιλους στην Ελλάδα. Παρότι μάλιστα ζει στην Καλιφόρνια από τα 1960s, διατηρεί ακόμα την καναδική του υπηκοότητα. 

Ο 73χρονος Young κάθε άλλο παρά απέχει από τη δισκογραφία κατά την τρέχουσα δεκαετία, πάνε όμως περίπου 2 χρόνια από το τελευταίο του άλμπουμ The Visitor (2017), όπου τον πλαισίωσαν οι Promise Of The Real (Καναδάς #43, Η.Π.Α. #167, Βρετανία #65, Αυστραλία #85, Γαλλία #94, Γερμανία #25). Τώρα, λοιπόν, ανακοινώνει ότι επιστρέφει μέσα στη χρονιά και δίνει ως promo ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Milky Way": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Milky Way" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ παρέα με τους Crazy Horse -την πιο εμβληματική από τις συνοδευτικές του μπάντες- με τους οποίους έχει να συναντηθεί από το Psychedelic Pill του 2012 (Καναδάς #7, Η.Π.Α. #8, Βρετανία #14, Αυστραλία #28, Γερμανία #4). Θα λέγεται Colorado και θα κυκλοφορήσει από τη Reprise στις 25 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top