Στον Γαλατένιο Δρόμο του Neil Young

Ακούστε το καινούριο του τραγούδι με τους Crazy Horse

news.team
news.team

Αν και Καναδός, ο Neil Young έχει γίνει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και αγαπητά στο ευρύ κοινό πρόσωπα της αμερικάνικης τραγουδοποιίας -αποτελώντας ισχυρό συναυλιακό απωθημένο και για κάμποσους μουσικόφιλους στην Ελλάδα. Παρότι μάλιστα ζει στην Καλιφόρνια από τα 1960s, διατηρεί ακόμα την καναδική του υπηκοότητα. 

Ο 73χρονος Young κάθε άλλο παρά απέχει από τη δισκογραφία κατά την τρέχουσα δεκαετία, πάνε όμως περίπου 2 χρόνια από το τελευταίο του άλμπουμ The Visitor (2017), όπου τον πλαισίωσαν οι Promise Of The Real (Καναδάς #43, Η.Π.Α. #167, Βρετανία #65, Αυστραλία #85, Γαλλία #94, Γερμανία #25). Τώρα, λοιπόν, ανακοινώνει ότι επιστρέφει μέσα στη χρονιά και δίνει ως promo ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Milky Way": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Milky Way" προλογίζει ένα νέο άλμπουμ παρέα με τους Crazy Horse -την πιο εμβληματική από τις συνοδευτικές του μπάντες- με τους οποίους έχει να συναντηθεί από το Psychedelic Pill του 2012 (Καναδάς #7, Η.Π.Α. #8, Βρετανία #14, Αυστραλία #28, Γερμανία #4). Θα λέγεται Colorado και θα κυκλοφορήσει από τη Reprise στις 25 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top