Ο Δεκέμβριος του 2018 βρήκε τον Roger Waters να κλείνει 18 μήνες στον δρόμο, ολοκληρώνοντας το εγχείρημα-μαμούθ της Us + Them περιοδείας, με την οποία και γύρισε τον πλανήτη, δίνοντας 150 συναυλίες.

Ακολουθώντας κι αυτός τα πρόσφατα χνάρια των Nick Cave & The Bad Seeds και των Cure, είχε μαζί του κινηματογραφικό συνεργείο, ώστε να προκύψει μια συναυλιακή ταινία. Και τώρα, αφού είδαμε το πρώτο επίσημο trailer νωρίτερα το καλοκαίρι, τη σκυτάλη του promo αναλαμβάνει ένα επίσημο κλιπ με απόσπασμα από το "Us And Them" -τραγούδι βέβαια από το περίφημο άλμπουμ των Pink Floyd The Dark Side Of The Moon (1973).

Η ταινία Us + Them είναι συν-σκηνοθετημένη από τον Sean Evans και τον ίδιο τον Waters και επικεντρώνει σε υλικό από τις 4 βραδιές του κάποτε ηγέτη των Pink Floyd στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ (Ολλανδία), τον Ιούνιο του 2018.

Το φιλμ θα βγει στα βρετανικά σινεμά μόνο για 2 προβολές, στις 2 και 6 Οκτωβρίου, με τα εισιτήρια ήδη να προπωλούνται. Ακολούθως, βέβαια, θα πάρει την οδό έκδοσής του σε DVD. 

«Δεν είναι ένα στάνταρ ροκ εν ρολ θέαμα», τόνισε ο Waters, «όποιος περιμένει κάτι τέτοιο, θα κλάψει. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα κάλεσμα σε δράση, τώρα που ο Homo Sapiens βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείται να δει τι θα κάνει με το μέλλον του πλανήτη μας, αν θα προβεί σε ενέργειες ή αν θα παραμείνει "Comfortably Numb"».

{youtube}_EkglmdiPrU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured