Παίρνοντάς το όνομά του από το σπουδαίο βιβλίο του Αμερικανού συγγραφέα Henry Darger The Story of the Vivian Girls, in What is Known as the Realms of the Unreal, of the Glandeco-Angelinian War Storm, Caused by the Child Slave Rebellion, το γκρουπ που συνίδρυσαν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης η Cassie Ramone με την Katy "Kickball" Goodman σταδιοδρόμησε στο indie στερέωμα των ύστερων '00s, αφήνοντας 3 δίσκους που κέρδισαν πολλές underground συμπάθειες. Παρά ταύτα, κάποιες μεταξύ τους διαφορές και η παντελής έλλειψη εμπορικής επιτυχίας, οδήγησαν στη διάλυσή τους το 2014.  

Φέτος, ωστόσο, οι Ramone & Goodman ξανάστησαν τις Vivian Girls παρέα με τη ντράμερ Ali Koehler και τώρα δίνουν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι με τίτλο "Something Τo Do": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Jason Lester.

Το "Something Τo Do" προλογίζει το πρώτο τους άλμπουμ εδώ και 8 χρόνια (τελευταίο ήταν το Share The Joy του 2011). Θα έχει τίτλο Memory και θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από την Polyvinyl, με παραγωγό τον Rob Barbato.

{youtube}7oUWoj6KXpM{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured