Οι Dream Theater είναι ένα συγκρότημα καλά ριζωμένο στην Ελλάδα, το οποίο συν τω χρόνω έχει κερδίσει fans από διάφορες κατευθύνσεις. Έτσι, η πολυπόθητη επιστροφή τους στην Αθήνα είχε από νωρίς θεωρηθεί ως ένα από τα σημαίνοντα συναυλιακά γεγονότα του καλοκαιριού -και ήταν, για τους λίγους δυστυχώς που μπόρεσαν να τους δουν και να τους ακούσουν σωστά, από το πλήθος που μαζεύτηκε στο Gazi Music Hall (θυμηθείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο ανταποκριτής μας Θανάσης Μπόγρης, με ένα κλικ εδώ).

Οι Αμερικανοί μάστορες του progressive metal συνεχίζουν τώρα το promo για το φετινό τους άλμπουμ Distance Over Time δίνοντας στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ κινουμένων σχεδίων για το τραγούδι "Barstool Warrior": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Είναι ένα τραγούδι που διηγείται τη φανταστική ιστορία δύο διαφορετικών προσωπικοτήτων, που τις ενώνει η παγίδευσή τους σε αδιέξοδες καταστάσεις», δήλωσε σχετικά ο κιθαρίστας John Petrucci. 

Το Distance Over Time έφερε σημαίνουσα επιτυχία στους Dream Theater, τόσο ανάμεσα στους κριτικούς (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ), όσο και εμπορικά (Η.Π.Α. #24, Βρετανία #12, Αυστραλία #10, Γαλλία #16, Καναδάς #12, Γερμανία #1, Ιαπωνία #10).

{youtube}x9b-Qc8e_vk{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured