Νέο ΕΡ από τον Thom Yorke

Ακούστε ολόκληρο το Not The News Rmx

news.team
news.team

Έναν μήνα ζωής -και κάτι- μετράει μόλις το Anima, το νέο σόλο άλμπουμ του Thom Yorke (Βρετανία #5, Η.Π.Α #59, Αυστραλία #23, Γαλλία #33, Καναδάς #58, Γερμανία #21, Ιαπωνία #14), ωστόσο ο τραγουδιστής των Radiohead είχε τελικά κι άλλη μια έκπληξη για τους fans.

Μέσω λοιπόν της Unsustainabubble Ltd. (σε διανομή XL Recordings), έδωσε στη δημοσιότητα ένα ΕΡ ονόματι Not The News Rmx, το οποίο βγήκε ψηφιακά, αν και υπήρξαν και κάποια while label 12ιντσα βινύλια, που έχουν ήδη γίνει sold-out και αναμένεται να καταστούν συλλεκτικά. Πατώντας εδώ, μπορείτε να ακούσετε και τα 4 κομμάτια του ΕΡ, μέσω Spotify.

Το Not The News Rmx περιέχει 4 στιγμιότυπα από το Anima, αλλά σε νέα remixes, τα οποία επιμελήθηκαν οι Mark Pritchard, Clark, Equiknoxx, Time Cow & Gavsborg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares