Ένα ακόμα φρέσκο τραγούδι από τους Slipknot

Ακούστε το "Birth Of The Cruel", από τον δίσκο που βγαίνει την Παρασκευή

news.team
news.team

φωτογραφία: Alexandria Crahan-Conway

Με πάνω από 20 χρόνια ιστορία, οι Slipknot από το Des Moines της Αϊόβα άφησαν έντονο αποτύπωμα πάνω σε ό,τι λέμε «σύγχρονο σκληρό ήχο» τόσο με δίσκους σαν το Iowa του 2001 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #7, Καναδάς #1, Γερμανία #4), όσο και με τη γενικότερη αισθητική τους, που προσωποποιήθηκε βέβαια στις περίφημες μάσκες τους.

Το αμερικάνικο γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 .5: The Gray Chapter (δείτε τι είχε γράψει σε μας τότε ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ), μια δουλειά δύσκολη για όλους αφού ήταν η πρώτη μετά τον θάνατο του Paul Grey (2010), που είδε πάντως τους Slipknot να διατηρούν την εμπιστοσύνη του κόσμου (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #8, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #1).

Πλέον, όμως, η μπάντα βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, λανσάρουν ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Birth Of The Cruel": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Birth Of The Cruel" προλογίζει το νέο άλμπουμ We Are Not Your Kind, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου από τη Roadrunner. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H κατάσταση της βρετανίδας μουσικού «είναι σταθερή και ανταποκρίνεται στη θεραπεία», σύμφωνα με το management της.

«Πρόκειται για την απόλυτη αποτυχία της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν έχει καταστήσει τα τεστ προσβάσιμα στο ευρύ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

FEATURED TODAY

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από την εμφάνισή τους, ρίχνουμε μια ματιά στα άλμπουμ και τα EP των R.E.M., από το Chronic Town μέχρι το

Για 3 δεκαετίες πρόσφεραν σφιχτοδεμένες συνθέσεις, συγκίνηση έτη φωτός μακριά από τη μελό, στίχους με πολλαπλές αναγνώσεις και όχι μόνο.

Top
0
Shares
0
Shares