φωτογραφία: Alexandria Crahan-Conway

Με πάνω από 20 χρόνια ιστορία, οι Slipknot από το Des Moines της Αϊόβα άφησαν έντονο αποτύπωμα πάνω σε ό,τι λέμε «σύγχρονο σκληρό ήχο» τόσο με δίσκους σαν το Iowa του 2001 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #1, Αυστραλία #2, Γαλλία #7, Καναδάς #1, Γερμανία #4), όσο και με τη γενικότερη αισθητική τους, που προσωποποιήθηκε βέβαια στις περίφημες μάσκες τους.

Το αμερικάνικο γκρουπ έχει να φανεί περίπου 4 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 .5: The Gray Chapter (δείτε τι είχε γράψει σε μας τότε ο Παναγιώτης Λουκάς, εδώ), μια δουλειά δύσκολη για όλους αφού ήταν η πρώτη μετά τον θάνατο του Paul Grey (2010), που είδε πάντως τους Slipknot να διατηρούν την εμπιστοσύνη του κόσμου (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #8, Καναδάς #1, Γερμανία #2, Ιαπωνία #1).

Πλέον, όμως, η μπάντα βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής. Και τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, λανσάρουν ένα ακόμα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Birth Of The Cruel": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Το "Birth Of The Cruel" προλογίζει το νέο άλμπουμ We Are Not Your Kind, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 9 Αυγούστου από τη Roadrunner. 

{youtube}MGbjB0eVvko{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured