Η κόντρα των Tool με τον Justin Bieber, ενέπνευσε ένα ανορθόδοξο mash-up

Ακούστε το "Love Your Parabola"

news.team
news.team

Δίχασε ακόμα και τους οπαδούς των Tool η απαξίωση του τραγουδιστή τους Maynard James Keenan απέναντι στον Justin Bieber, όταν ο τελευταίος δήλωσε δημοσίως fan της μουσικής τους, ποστάροντας στο Instagram του στίχους από το "The Pot". 

Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι έτσι κρατήθηκαν οι απαραίτητες διαχωριστικές γραμμές, άλλοι έκριναν την αντίδραση του ως αχρείαστα σνομπίστικη και ως δείγμα ενός υπεροπτικού ελιτισμού. Δεν έλειψαν βέβαια και όσοι θεώρησαν ότι οι Tool κέρδισαν έτσι ένα ανέξοδο πρωτοσέλιδο στον διεθνή μουσικό Τύπο, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για τη μετά 13 έτη δισκογραφική τους επιστροφή: το πολυαναμενόμενο άλμπουμ λέγεται Fear Inoculum και θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Ωστόσο ο DJ Cummerbund εμπνεύστηκε από την όλη ιστορία για να κατασκευάσει το δικό του, ανορθόδοξο mash-up, μπλέκοντας το "Parabola" των Tool από το θρυλικό Lateralus (2001) με το "Love Yourself" του Justin Bieber (2015). Το αποτέλεσμα βαφτίστηκε "Love Your Parabola" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Love Your Parabola" κυκλοφόρησε κάμποσο στα μουσικόφιλα social media, με αρκετούς να το βρίσκουν απολαυστικό. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρυλικός τραγουδιστής της soul έφυγε από τη ζωή στα 81 του χρόνια. 

Με σύνθημα το «Η απόσταση μας ενώνει», το Ίδρυμα Ωνάση φέρνει την τέχνη στις οθόνες σας, αυτές τις μέρες που «μένουμε

Για το κομμάτι "Early Morning", που είναι ό,τι πρέπει για χαλαρή ανοιξιάτικη Παρασκευή (σαν αυτές που ζούμε τελευταία

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής γράφει για εκείνα τα παιδιά που έμαθαν να προσφέρουν στην μουσική κουλτούρα, χωρίς να ξεχνάνε από που ξεκίνησαν. 

Η Τάνια Σκραπαλιώρη επιλέγει τα μουσικά εκείνα βιβλία που πρέπει να έχετε στη βιβλιοθήκη σας -και προς Θεού, μην ξεχάσετε τον Simon Reynolds.

Πίσω στο 1992, η 28άχρονη Αμερικανίδα δεν σχετιζόταν ούτε με την ηλεκτρονική επίγευση που άφησαν τα 1980s, ούτε με τον grunge ορυμαγδό που ακουγόταν στον ...
Top
0
Shares
0
Shares