news.team

Δίχασε ακόμα και τους οπαδούς των Tool η απαξίωση του τραγουδιστή τους Maynard James Keenan απέναντι στον Justin Bieber, όταν ο τελευταίος δήλωσε δημοσίως fan της μουσικής τους, ποστάροντας στο Instagram του στίχους από το "The Pot". 

Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι έτσι κρατήθηκαν οι απαραίτητες διαχωριστικές γραμμές, άλλοι έκριναν την αντίδραση του ως αχρείαστα σνομπίστικη και ως δείγμα ενός υπεροπτικού ελιτισμού. Δεν έλειψαν βέβαια και όσοι θεώρησαν ότι οι Tool κέρδισαν έτσι ένα ανέξοδο πρωτοσέλιδο στον διεθνή μουσικό Τύπο, καθώς πλέον μετράμε αντίστροφα για τη μετά 13 έτη δισκογραφική τους επιστροφή: το πολυαναμενόμενο άλμπουμ λέγεται Fear Inoculum και θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου.

Ωστόσο ο DJ Cummerbund εμπνεύστηκε από την όλη ιστορία για να κατασκευάσει το δικό του, ανορθόδοξο mash-up, μπλέκοντας το "Parabola" των Tool από το θρυλικό Lateralus (2001) με το "Love Yourself" του Justin Bieber (2015). Το αποτέλεσμα βαφτίστηκε "Love Your Parabola" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Love Your Parabola" κυκλοφόρησε κάμποσο στα μουσικόφιλα social media, με αρκετούς να το βρίσκουν απολαυστικό. 

{youtube}ecDOmBc8kgs{/youtube} 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured