«Είναι κάτι σαν διακοπές στη Μεσόγειο, αλλά ιδωμένες υπό εντελώς διαφορετικό πρίσμα». 

Με αυτά τα λόγια έχουν περιγράψει οι Belle And Sebastian τα όσα σχεδιάζουν για φέτος τον Αύγουστο στα πλαίσια του The Boaty Weekender που διοργανώνουν εδώ και κάμποσα χρόνια, επιθυμώντας να προσφέρουν στους fans μια διαφορετική εμπειρία από την τυπική συναυλία.

Και πράγματι, οι fans του σκωτσέζικου indie γκρουπ ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό, με αποτέλεσμα η κρουαζιέρα να γίνει sold-out (πλέον υπάρχει μόνο λίστα αναμονής, για τυχόν ακυρώσεις). Οι τυχεροί θα σαλπάρουν λοιπόν στις 8 Αυγούστου από τη Βαρκελώνη και θα περάσουν 4 μέρες στη Μεσόγειο με τους Belle And Sebastian, τελειώνοντας το ταξίδι τους στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας, στις 12 Αυγούστου.

Τι θα απολαύσουν στο μεταξύ;

Πρώτα-πρώτα, τους ίδιους τους Belle And Sebastian, οι οποίοι καθώς φαίνεται σκοπεύουν να δώσουν 2 συναυλίες εν πλω. Μαζί, ωστόσο, θα έχουν και τους Yo La Tengo, Mogwai, Teenage Fanclub, Nilüfer Yanya, Camera Obscura, Django Django, Japanese Breakfast, Vaselines, Honeyblood, Hinds, Propaganda, Kelly Lee Owens, Whyte Horses, Tracyanne & Danny και Alex Edelman, οι οποίοι επίσης θα παίξουν live. 

Πέρα από τα μουσικά, θα υπάρχουν σπέσιαλ club nights και θεματικοί χοροί, άφθονα κοκτέιλ, προγράμματα γιόγκα, αλλά και ένα τουρνουά ...σκραμπλ(!), που καθώς φαίνεται απολαμβάνει και το ίδιο το γκρουπ.

Κατά τα λοιπά, οι Belle And Sebastian προετοιμάζουν τη δισκογραφική τους επιστροφή. Το νέο τους άλμπουμ θα είναι ταυτόχρονα soundtrack για την ταινία του Simon Bird Days Οf Τhe Bagnold Summer, κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Joff Winterhart. Θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Matador, διαδεχόμενο στη δισκογραφία τους το Girls Ιn Peacetime Want Τo Dance του 2015, το οποίο τους έμπασε στο βρετανικό top-10 (#9), ενώ τους χάρισε και τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής επιτυχία τους στις Η.Π.Α. (#28). Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος.

{youtube}o1UL3dSeGtQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured