news.team

Ό,τι κακία κι αν έχουν κατά καιρούς γράψει οι κριτικοί, είναι γεγονός πως οι Archive παραμένουν μπάντα με ισχυρή και παγιωμένη απήχηση στην Ελλάδα, γεγονός που έχει πλέον πιστοποιηθεί σε ουκ ολίγες συναυλίες -τελευταία φορά τους είδαμε το 2017, στα πλαίσια του Release Athens Festival εκείνης της χρονιάς (πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο ανταποκριτής μας Μιχάλης Τσαντίλας).

Το λονδρέζικο γκρουπ έχει ρίζες στη χώρα μας ήδη από τις trip hop μέρες του Londinium, πίσω στο 1996, με τους συνιδρυτές του Darius Keeler και Danny Griffiths να παραμένουν διαρκώς παρόντες στο line-up, επιβιώνοντας και από την έξοδο του δημοφιλή στη χώρα μας τραγουδιστή Craig Walker. 

Δισκογραφικά, οι Archive έχουν να φανούν περίπου 3 χρόνια, από το The False Foundation του 2016. Πρόσφατα, όμως, δημοσίευσαν τη συλλογή 25, η οποία καλύπτει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους, φιλοξενώντας κι ένα καινούριο τραγούδι ονόματι "Erase".

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, το "Erase" απόκτησε το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Είναι ένα τραγούδι για αυτούς τους ανθρώπους που δεν επιτρέπουν καμία χαρά στη ζωή τους, μα καταστρέφουν τα πάντα επαναλαμβάνοντας την ίδια και την ίδια ρουτίνα, σε καθημερινή βάση», σχολίασαν οι ίδιοι οι Archive. 

Το φθινόπωρο, εντωμεταξύ, οι Archive επιστρέφουν στην Ελλάδα και μάλιστα για 2 συναυλίες: την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στην Αθήνα (Ηρώδειο), ενώ το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου θα παίξουν στη Θεσσαλονίκη (Principal).

{youtube}Kvo9cDjo3OA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured