news.team

φωτογραφία: Derick Daily

Τόσο ο DJ Shadow, όσο και οι De La Soul, γνώρισαν παλιότερα ημέρες μεγάλης δόξας, πετυχαίνοντας να λογίζονται ανάμεσα στα σημαντικά μουσικά ονόματα. Καθώς τελειώνει η δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, ωστόσο, δείχνουν να διατηρούν την αίγλη τους, αλλά να κερδίζουν και νεότερους οπαδούς: αμφότεροι έβγαλαν τις τελευταίες τους δουλειές του 2016, με τους μεν De La Soul να βλέπουν το Αnd Τhe Anonymous Nobody... να σκαρφαλώνει στο #12 των Η.Π.Α. και στο #16 της Βρετανίας, και τον DJ Shadow να μπαίνει στο #77 των Η.Π.Α. και στο #19 της Βρετανίας με το The Mountain Will Fall.

Τώρα, ο DJ Shadow ετοιμάζεται να επιστρέψει στα πράγματα. Και ως πρώτο δείγμα γραφής για το τι ετοιμάζει, δόθηκε στη δημοσιότητα ένα τραγούδι σε συνεργασία με τους De La Soul που λέγεται "Rocket Fuel": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Οι De La Soul είναι ανάμεσα στους ήρωές μου», δήλωσε ο Αμερικανός παραγωγός, «και η συνεργασία μας αντιπροσωπεύει όλα όσα αγαπώ στο χιπ χοπ: την ενέργεια, τα beats, τη διασκέδαση». 

Το "Rocket Fuel" προέρχεται από ένα νέο άλμπουμ, για το οποίο ωστόσο ο DJ Shadow κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Το μόνο που είπε επισήμως, είναι ότι θα το δούμε μέσα στο 2019. 

{youtube}FHdSxAq3cys{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured