news.team

Ποτέ δεν κάθεται στα αυγά του ο Mark Kozelek, ο οποίος έχει γίνει γνωστός στους απανταχού φίλους του indie χάρη (πρώτα) στους Red House Painters και (κατόπιν) στους Sun Kil Moon. 

Πέρυσι έβγαλε το τελευταίο του σόλο άλμπουμ Mark Kozelek, φέτος τον Μάρτη είδαμε μία νέα Sun Kil Moon δουλειά ονόματι I Also Want Τo Die Ιn New Orleans, παρά ταύτα ετοιμαζόμαστε τώρα για έναν ακόμα δίσκο μέσα στο 2019, με πλάνο να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Θα είναι μάλιστα συνεργατικός, καθώς βρίσκει τον τραγουδοποιό από το Massillon του Οχάιο να συμπράττει με τη Νεοϋορκέζα τραγουδίστρια και βιολίστρια Petra Haden -κόρη του διάσημου τζαζίστα Charlie Haden, που θήτευσε ένα διάστημα και στους Decemberists. 

Μια «γεύση» του τι ετοιμάζουν μπορείτε να πάρετε πατώντας εδώ, αφού βρείτε τον σχετικό player, όπου σας περιμένει μια διασκευή στο "The Power Of Love" των Huey Lewis & The News. 

Το "The Power Of Love" χάρισε στους Huey Lewis & The News το πρώτο από τα δύο νούμερο 1 τους στις Η.Π.Α. (συν ένα #11 στη Βρετανία), κάνοντας θραύση πίσω στο 1985, όταν ακούστηκε στο soundtrack της θρυλικής ταινίας του Robert Zemeckis Back To The Future

Η διασκευή των Kozelek & Haden προλογίζει τον δίσκο Joey Always Smiled, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την Caldo Verde στις 11 Οκτωβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured