3 άγνωστα demo από το θρυλικό Like A Prayer της Madonna, στη δημοσιότητα

Ήταν η μόνη λύση για να σαμποταριστεί η πώλησή τους σε δημοπρασία, από την πρώην φίλη της Darlene Lutz

news.team
news.team

Κάποτε, η Madonna και η Darlene Lutz υπήρξαν φίλες. Αλλά η ρήξη τους πυροδότησε μια άσχημη ιστορία για τη Βασίλισσα της Ποπ, καθώς η Lutz έφυγε από τη ζωή της παίρνοντας κάποια τρόπαια. Και τώρα είναι αποφασισμένη να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από αυτά.

Το πλέον πολύκροτο ανάμεσά τους, ήταν το γράμμα χωρισμού που έστειλε στη Madonna ο 2Pac τη δεκαετία του 1990, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί και ενώ βρισκόταν στη φυλακή. Αλλά μεγάλη αξία έχουν και 3 άγνωστα demo από τις ηχογραφήσεις του θρυλικού δίσκου Like A Prayer (1989).

Η Madonna προσπαθεί από το 2017 να σταματήσει τη δημοπράτηση των παραπάνω με νομικά μέσα, ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε ότι βρίσκονται στα χέρια της Lutz. Φέτος ωστόσο τον Ιούνιο έχασε το σχετικό δικαστήριο και η Lutz άρχισε πλέον τις διαδικασίες δημοπρασίας, δηλώνοντας περιχαρής στον Τύπο «Πότε έγινε αμαρτία να βγάζεις λεφτά;».

Τώρα, ωστόσο, καθώς η online δημοπρασία για την κασέτα με τα 3 demo του Like A Prayer έχει φτάσει τα 1.153,71 ευρώ, παρεμβαίνει ο Patrick Leonard -παλιός συνεργάτης της Madonna, συνθέτης και συμπαραγωγός στα περισσότερα από τα πρώτα της άλμπουμ. Ο οποίος και δίνει στη δημοσιότητα τα 3 demo, προσπαθώντας έτσι να σαμποτάρει την απόπειρα της Lutz να βγάλει αξιοσημείωτα λεφτά από αυτά. Διαδοχικά, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε στους συνδέσμους παρακάτω μια πρώιμη μορφή του "Cherish", μια πρωτόλεια εκδοχή του "Like A Prayer", καθώς και το "Angels With Dirty Faces".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους fans έχει βέβαια το "Angels With Dirty Faces", καθώς είναι τραγούδι που κόπηκε στην τελική ευθεία για το Like A Prayer, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς άγνωστο μέχρι σήμερα. 

«Ασφαλώς και ελπίζω να σταματήσω τη δημοπρασία», δήλωσε απερίφραστα ο Leonard, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο αν δρα αποκλειστικά με προσωπικά κίνητρα ή αν βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Madonna, «δεν είναι καθόλου κουλ αυτό που συμβαίνει, δεν είναι δικά της για να τα πουλάει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αθηναίος παραγωγός χαλάει κόσμο διεθνώς χάρη (και) στη συνεργασία του με τη Λένα Πλάτωνος
Και για τα 2 ονόματα, θα είναι ο πρώτος τους ερχομός στην Ελλάδα

FEATURED TODAY

Όντας φλεγματικός και βγάζοντας επιδεικτικά τη γλώσσα, ο μουσικός από το Σικάγο επικρίνει τον πόλεμο του George W. Bush στο Ιράκ έχοντας ως σταθερές του μια

Oι δημιουργοί που (ενωμένοι) αλλάζουν τη μουσική και τον κόσμο μας

Ξεκίνησαν πάνω στον «πυρετό» του nu metal, αλλά πλέον έχουν συμπληρώσει παραπάνω από 25 χρόνια πορείας, χαράζοντας τον δικό τους δρόμο στον αμερικάνικο ...
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…