news.team

Κάποτε, η Madonna και η Darlene Lutz υπήρξαν φίλες. Αλλά η ρήξη τους πυροδότησε μια άσχημη ιστορία για τη Βασίλισσα της Ποπ, καθώς η Lutz έφυγε από τη ζωή της παίρνοντας κάποια τρόπαια. Και τώρα είναι αποφασισμένη να βγάλει όσα περισσότερα μπορεί από αυτά.

Το πλέον πολύκροτο ανάμεσά τους, ήταν το γράμμα χωρισμού που έστειλε στη Madonna ο 2Pac τη δεκαετία του 1990, έναν χρόνο πριν δολοφονηθεί και ενώ βρισκόταν στη φυλακή. Αλλά μεγάλη αξία έχουν και 3 άγνωστα demo από τις ηχογραφήσεις του θρυλικού δίσκου Like A Prayer (1989).

Η Madonna προσπαθεί από το 2017 να σταματήσει τη δημοπράτηση των παραπάνω με νομικά μέσα, ισχυριζόμενη ότι δεν γνώριζε ότι βρίσκονται στα χέρια της Lutz. Φέτος ωστόσο τον Ιούνιο έχασε το σχετικό δικαστήριο και η Lutz άρχισε πλέον τις διαδικασίες δημοπρασίας, δηλώνοντας περιχαρής στον Τύπο «Πότε έγινε αμαρτία να βγάζεις λεφτά;».

Τώρα, ωστόσο, καθώς η online δημοπρασία για την κασέτα με τα 3 demo του Like A Prayer έχει φτάσει τα 1.153,71 ευρώ, παρεμβαίνει ο Patrick Leonard -παλιός συνεργάτης της Madonna, συνθέτης και συμπαραγωγός στα περισσότερα από τα πρώτα της άλμπουμ. Ο οποίος και δίνει στη δημοσιότητα τα 3 demo, προσπαθώντας έτσι να σαμποτάρει την απόπειρα της Lutz να βγάλει αξιοσημείωτα λεφτά από αυτά. Διαδοχικά, λοιπόν, μπορείτε να ακούσετε στους συνδέσμους παρακάτω μια πρώιμη μορφή του "Cherish", μια πρωτόλεια εκδοχή του "Like A Prayer", καθώς και το "Angels With Dirty Faces".

{youtube}u1bXwxH6I1I{/youtube}

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους fans έχει βέβαια το "Angels With Dirty Faces", καθώς είναι τραγούδι που κόπηκε στην τελική ευθεία για το Like A Prayer, με αποτέλεσμα να είναι εντελώς άγνωστο μέχρι σήμερα. 

{youtube}SyFramnrEWc{/youtube}

«Ασφαλώς και ελπίζω να σταματήσω τη δημοπρασία», δήλωσε απερίφραστα ο Leonard, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο αν δρα αποκλειστικά με προσωπικά κίνητρα ή αν βρίσκεται σε συνεννόηση με τη Madonna, «δεν είναι καθόλου κουλ αυτό που συμβαίνει, δεν είναι δικά της για να τα πουλάει».

{youtube}_MSDeyFeafo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured