Τα Χρυσά Τριαντάφυλλα του Drake

Ακούστε ένα νέο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Rick Ross

news.team
news.team

Ο Drake δείχνει να αναπαύεται ακόμα στις δάφνες του περσινού άλμπουμ Scorpion, το οποίο τον επικύρωσε ως έναν από τους σούπερ σταρ των καιρών μας (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Γερμανία #8). 

Ενώ όμως δεν βιάζεται για το επόμενο βήμα, παραμένει ενεργός με διάφορες συνεργασίες. Η τελευταία τον φέρνει τώρα στο πλευρό του Rick Ross, για ένα φρέσκο τραγούδι που λέγεται "Gold Roses": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το "Gold Roses" προλογίζει το νέο άλμπουμ του Rick Ross Port Of Miami 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου από τη Maybach Music, σε διεθνή διανομή της Epic. Στη δισκογραφία του Αμερικανού ράπερ θα διαδεχθεί το επιτυχημένο άλμπουμ του 2017 Rather You Than Me (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #29, Γαλλία #100, Αυστραλία #56, Καναδάς #16).

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, τα λέει με έναν χατζημεταλλά,

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Top