Το Μεσημβριάνθεμο του Ty Segall

Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι του με τους Freedom Band

news.team
news.team

φωτογραφία: Denée Segall

Παρ' όλο που ο Ty Segall μας έχει ήδη επισκεφτεί δισκογραφικά φέτος παρέα με τους Freedom Band, κυκλοφορώντας το ζωντανά ηχογραφημένο Deforming Lobes στα τέλη Μαρτίου, έχει σχέδια και για στούντιο άλμπουμ.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promο, δόθηκε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "Ice Plant": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Πρόκειται για μια πυρετώδη, ονειρική αντανάκλαση της παιδικής μου ηλικίας, ενός παρελθόντος που πλέον δεν υπάρχει», δήλωσε ο Αμερικανός τραγουδοποιός, προσθέτοντας: «Η γειτονιά μου στο Laguna Beach ήταν γεμάτη με μεσημβριάνθεμα και ευκάλυπτους. Είμαι πολύ χαρούμενος που είπα αυτό το τραγούδι μαζί με την υπέροχη Shannon Lay».

Το μεσημβριάνθεμο (ice plant, στα αγγλικά) είναι πολυετής πόα χαμηλής ανάπτυξης, παχύφυλλη, με τριπλευρικά ή κυλινδρικά φύλλα. Έχει μεγάλη ανθοφορία με ροζ ή μωβ λουλούδια.

Το "Ice Plant" προλογίζει το νέο άλμπουμ First Taste, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου από τη Drag City.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top