news.team

Η δεκαετία των '00s ανέδειξε την Καναδέζα τραγουδίστρια, ηθοποιό και σχεδιάστρια μόδας Avril Lavinge ως μία από τις μεγάλες σταρ στο μουσικό στερέωμα του νέου αιώνα. Ενώ όμως έφτασε σε παγκόσμιες πωλήσεις των 40.000.000 αντιτύπων και βρήκε συμπάθειες ακόμα και στον εναλλακτικό Τύπο (που για ένα διάστημα την έχρισε ως Βασίλισσα του pop punk), το καλλιτεχνικό αποτύπωμα των δίσκων της έχει μείνει μάλλον θαμπό.

Η Καναδέζα σταρ σιώπησε μετά το άλμπουμ του 2013 Avril Lavigne (Καναδάς #4, Η.Π.Α. #5, Βρετανία #14, Αυστραλία #7, Γαλλία #30, Γερμανία #15, Ιαπωνία #2, Ελλάδα #23), επέστρεψε όμως φέτος τον Φεβρουάριο με το Head Above Water, βλέποντας τη δημοτικότητά της να παραμένει σε κραταιά επίπεδα (Καναδάς #5, Η.Π.Α. #13, Βρετανία #10, Αυστραλία #9, Γαλλία #34, Γερμανία #3, Ιαπωνία #7).

Τώρα, λοιπόν, συνεχίζει το σχετικό promo με ένα νέο βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το τραγούδι "Ι Fell In Love With The Devil": το σκηνοθέτησε ο Elliott Lester και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Αν και ίσως δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση στους καιρούς στους οποίους ζούμε, το τραγούδι προξένησε αντιδράσεις ανάμεσα στους Χριστιανούς fans της Lavigne στη βόρεια Αμερική. «Δεν είναι για να παίζεις αυτά τα πράγματα», της έγραψε κάποιος από τους πιο ...ευγενικούς, «αλλά εσύ το κάνεις». Ένας δε άλλος τη διέγραψε από φίλη στα social media, λέγοντάς της «πώς μπορείς να ερωτεύεσαι τον Διάβολο, όταν ο Θεός σε δημιούργησε με αυτό το απίστευτο ταλέντο, το οποίο και σε έκανε διάσημη;».

Το κύμα ήταν καθώς φαίνεται αρκετά ισχυρό, με αποτέλεσμα η Lavigne να βγει και να δηλώσει στο προσωπικό της Instagram ότι ο Διάβολος έχει μεταφορική έννοια στο τραγούδι της και όχι κυριολεκτική, καθώς προσωποποιεί μια τοξική σχέση: «μερικοί από τους πιο σκοτεινούς ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο μπορεί να μεταμφιέζονται σε αγγέλους», πρόσθεσε.

{youtube}XIw_e2B0AbE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured