Οι Stereolab σε "Freestyle Dumpling"

Ακούστε ένα αδημοσίευτο τραγούδι από τις ηρωικές μέρες του Emperor Tomato Ketchup (1996)

news.team
news.team

Τα μέσα των 1990s ήταν χρυσή περίοδος για την alternative μουσική και οι Stereolab του Tim Gane και της Lætitia Sadier έζησαν τότε μέρες ηρωικές, πρώτα με το Mars Audiac Quintet του 1994 (Βρετανία #16) και ύστερα με το Emperor Tomato Ketchup του 1996 (Βρετανία #27, Η.Π.Α. #227). 

Το γκρουπ τερμάτισε την πορεία του το 2009, όμως φέτος τον Φεβρουάριο ανακοίνωσαν ότι είναι και πάλι μαζί -και ήδη γυρνάνε την Ευρώπη για συναυλίες. 

Η επιστροφή αυτή, ωστόσο, συνοδεύτηκε και από περιποιημένες επανεκδόσεις των 1990s δίσκων τους. Τώρα, είναι λοιπόν η σειρά του Emperor Tomato Ketchup να επανεκδοθεί με remastered ήχο και την προσθήκη bonus υλικού. Κι έτσι, ως promo, οι Stereolab δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα sessions που έδωσαν το άλμπουμ, ονόματι "Freestyle Dumpling": μπορείτε να το ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Η νέα έκδοση του Emperor Tomato Ketchup θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου από τη Warp. Μαζί, θα επανεκδοθούν και οι δίσκοι Dots Αnd Loops (1997) και Cobra Αnd Phases Group Play Voltage Ιn Τhe Milky Night (1999).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύστερα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε στην κηπουρική, αλλά τώρα νιώθει πολύ καλύτερα -"Sheer Heart Attack"όνομα

Η "phygital edition" του διεθνούς συνεδρίου για τη μουσική θα γίνει από 16-21 Ιουνίου.

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares