Δεν της λείπουν οι ιδέες της Beyoncé στην προσπάθειά της να στηρίξει τον καινούριο Βασιλιά των Λιονταριών της Disney, που ήδη προβάλλεται και στα ελληνικά σινεμά. 

H Αμερικανίδα σταρ ανέλαβε να πραγματώσει το άλμπουμ The Lion King: The Gift, με στόχο να λειτουργήσει ως συμπληρωματικό στο επίσημο soundtrack, το οποίο ανατέθηκε στον Hans Zimmer -τον δημιουργό δηλαδή του score του αυθεντικού Βασιλιά των Λιονταριών πίσω στο 1994 (δουλειά για την οποία κέρδισε Όσκαρ).

Κι ενώ μόλις πριν λίγες ημέρες είχε δώσει στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το νέο της τραγούδι "Spirit" -μια αποκλειστική δημιουργία για το The Lion King: The Gift- τώρα λανσάρει μια επαυξημένη 2 σε 1 εκδοχή, όπου ενσωματώνει και το "Bigger", ένα ακόμα καινούριο κομμάτι εμπνευσμένο από το φιλμ, το οποίο συνυπογράφει δημιουργικά η ίδια παρέα με 5 ακόμα συνθέτες και στιχουργούς. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο τέλος της είδησης. 

Το The Lion King: The Gift κυκλοφόρησε την Παρασκευή 19 Ιουλίου. Η ίδια η Beyoncé το χαρακτήρισε ως «ένα γράμμα αγάπης προς την Αφρική», προσθέτοντας ότι «θέλησα να βρω τα καλύτερα ταλέντα της, όχι απλά να φτιάξουμε στο στούντιο ήχους που να μοιάζουν αφρικάνικοι».

{youtube}hiqLtqMDrXQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured