Καινούριος Eminem, με λάβρα επίθεση ενάντια στην Iggy Azalea

Ακούστε το "Bang", μια συνεργασία με τον Conway The Machine

news.team
news.team

Πάντα ετοιμοπόλεμος, αλλά και πάντα με το ζωνάρι του λυμένο για καυγά, ο Eminem ξαναχτυπά τώρα με ένα καινούριο τραγούδι, στο οποίο κάνει λάβρα επίθεση ενάντια στην Iggy Azalea.

Ο λόγος για το "Bang", μια συνεργασία με τον Conway The Machine. Όπως μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο Eminem ραπάρει λέγοντας ότι δέχεται κάθε σύγκριση με τον Marilyn Manson, τον Nas ή τον 2Pac, αλλά όχι με την Iggy Azalea: «Do not compare me to that Iggy bitch or all this fucking Milli Vanilli hip-hop».

O Conway The Machine, εντωμεταξύ, είναι o αδερφός του 36χρονου ράπερ Alvin Worthy από το Buffalo της Νέας Υόρκης, τον οποίον γνωρίζουμε ως Westside Gunn. Το δε "Bang" φαίνεται να είναι πρώτη γεύση από κάποιο άλμπουμ που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν την προβολή του Ζητείται Διέξοδος στο Backstage Film Festival (Κυριακή 12/7), ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ μίλησε στη Βασιλεία Μαξακούλη και το ...

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Top