news.team

Παρά την ξαφνική αποχώρηση της επί 22 χρόνια ντράμερ τους Janet Weiss, η οποία διαφώνησε με τη νέα κατεύθυνση, οι εναπομείνασες Sleater-Kinney υπερασπίζονται το άλμπουμ που έχουν ετοιμάσει σε παραγωγή St. Vincent. Και δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα καινούριο τραγούδι, με τίτλο "The Center Won't Hold": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

«Η Annie έχει μεγάλη εμπειρία στο να φτιάχνει τη δική της μουσική με πλήκτρα και synths», δήλωσε η Corin Tucker, «κι έτσι σκεφτήκαμε ότι μπορεί να γίνει οδηγός μας στο νέο τοπίο στο οποίο θέλουμε να μπούμε, χωρίς να πάψουμε να ακουγόμαστε σαν αυτές που είμαστε».

Το "The Center Won't Hold" προλογίζει ένα άλμπουμ που θα λέγεται κι αυτό The Center Won't Hold και θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου από τη Mom + Pop. 

Στη δισκογραφία τους θα διαδεχθεί το άλμπουμ του 2015 No Cities To Love, το οποίο κατάφερε και μπήκε στο αμερικάνικο top-20 (#18), σημειώνοντας τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία για τις Sleater-Kinney. Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε τι έγραψε τότε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος. 

{youtube}_xfPoLEJpgY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured