Οι Eels ...συγχωρούν(!) τον πρίγκηπα Harry της Βρετανίας και τη Meghan Markle, με σπέσιαλ βίντεο μήνυμα

Το οποίο περιέχει και μια νέα εκδοχή σε ένα τραγούδι από το τελευταίο τους άλμπουμ

news.team
news.team

Όπως συχνά έχει σημειώσει η μουσική ιστορία, ο Mark Oliver Everett -νους και ψυχή των Eels- δεν έχει τον θεό του.

Ξαναχτυπά λοιπόν τώρα, με ένα σπέσιαλ βίντεο μήνυμα, το οποίο απευθύνει στον πρίγκηπα Harry της Βρετανίας και στη σύζυγό του Meghan Markle, με αφορμή τον ντόρο που ξέσπασε λόγω της πρόσφατης βάφτισης του πρώτου τους παιδιού. 

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο Everett λέει πως «τους συγχωρεί» που έβγαλαν τον γιο τους Archie «κλέβοντας το όνομα του δικού μου γιου». Και στέλνει με την ευκαιρία μια νέα εκδοχή στο τραγούδι "Archie Goodnight", ένα νανούρισμα που έγραψε για το παιδί του και μπήκε στο περσινό άλμπουμ των Eels The Deconstruction (Βρετανία #10). Πατώντας εδώ, μπορείτε να θυμηθείτε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας ο Μιχάλης Τσαντίλας. 

Το τερπνόν βέβαια μετά του ωφελίμου για τον Everett, καθώς οι Eels επιστρέφουν τον Αύγουστο για συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε τι καλύτερο promo να σκεφτεί ενόψει; Ποιος ξέρει, μπορεί να πάνε και ο Harry με τη Meghan να τον δουν, στο live του Λονδίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top