Δίχως προηγούμενο ήταν η ανταπόκριση του ελληνικού κοινού στα νέα για την έλευση του Andrea Bocelli στην Αθήνα, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου: ξεπερνώντας ακόμα και την πιο αισιόδοξη εκτίμηση της διοργάνωσης, το Ηρώδειο βγήκε sold-out μέσα σε 48 ώρες από την έναρξη της προπώλησης. 

Η GMI Live ευχαριστεί τους εγχώριους μουσικόφιλους και συμπληρώνει, κάπως μυστηριωδώς(;), ότι «η οποιαδήποτε εξέλιξη που θα ικανοποιούσε περαιτέρω την τεράστια αυτή ζήτηση, θα ανακοινωθεί εγκαίρως από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Καθώς πολλοί είναι όσοι αναζητούν ένα εισιτήριο στα social media για τις 11 του Σεπτέμβρη, υπάρχει η ελπίδα ότι τα παραπάνω λόγια ίσως σηματοδοτούν μια 2η ημερομηνία του Bocelli στην Αθήνα -αν και πρέπει εμφατικά να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για κάτι τέτοιο. 

Στα 60 του, πλέον, ο Ιταλός τενόρος, τραγουδοποιός και παραγωγός είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους μουσικούς της γειτονικής χώρας, μετρώντας παγκόσμιες πωλήσεις της τάξης των 90.000.000 αντιτύπων (σύμφωνα με το Billboard). Κάτι που γίνεται ίσως ακόμα πιο θεαματικό αν σκεφτεί κανείς ότι ξεκίνησε να γίνει ποδοσφαιριστής, στρεφόμενος προς το τραγούδι μετά τα 12 του χρόνια, όταν και τυφλώθηκε εντελώς εξ αιτίας γλαυκώματος. 

Στην Ελλάδα έρχεται περιοδεύοντας για το του 2018, άλμπουμ που τον έφερε στο #6 της Ιταλίας, στο #1 των Η.Π.Α., στο #1 της Βρετανίας, στο #7 της Αυστραλίας, στο #3 του Καναδά, στο #10 της Γερμανίας, αλλά και στο #8 των ελληνικών charts. 

{youtube}RqTOYtN5cIs{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured