news.team

Αν και γεννήθηκε στο Long Island της Νέας Υόρκης ως Jeffrey Kagel και βρέθηκε ήδη από τα μαθητικά του χρόνια στον πρώτο πυρήνα του συγκροτήματος που έμελλε να δώσει τους θρυλικούς Blue Öyster Cult, η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια για τον Αμερικανό τραγουδιστή που σήμερα ξέρουμε ως Krishna Das. 

Το ταξίδι του στην Ινδία το 1970, στα 23 του χρόνια, αποδείχθηκε κοσμογονικό για τη φιλοσοφία του, οδηγώντας σε μια μεγάλη καριέρα στη new age μουσική από το 1996 και έπειτα -η οποία κορυφώθηκε το 2013, όταν κέρδισε υποψηφιότητα για Grammy χάρη στο άλμπουμ Live Ananda (2012), γενόμενος ευρύτερα γνωστός ως «ο rock star της γιόγκα».

Τώρα, ο Krishna Das έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καλεσμένος του NYSY Studios (ακαδημία για γιόγκα και πιλάτες) για μια σειρά δράσεων με μεγάλη ποικιλία. 

Το Σάββατο 13 Ιουλίου, θα δώσει λοιπόν συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε μια βραδιά υπό την αιγίδα του ΑΜΒΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.με την υποστηριξη του Σατυανάντασραμ Ελλάδας. Την επόμενη ακριβώς μέρα, Κυριακή 14 Ιουλίου θα βρεθεί στο Μοναστηράκι (Αιόλου 43), στο στούντιο γιόγκα και πιλάτες Abhaya Yoga Ηοme, όπου και θα δώσει μουσικό και φιλοσοφικό σεμινάριο  (κόστος εγγραφής: 65 ευρώ). Και, τέλος, ακολουθεί ένα 4ήμερο (Δευτέρα 15 έως και Πέμπτη 18 Ιουλίου) στο Zen Rocks - Retreat in Nature της Μάνης, στο οποίο θα είναι συντονιστής, μαζί με την ομάδα του.

περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται για το σεμινάριο και την εκδρομή στη Μάνη: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (210) 33.16.334 και (210) 32.32.004

{youtube}-LdNrXaoT24{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured