φωτογραφία: James Rexroad

Έχουν αποκτήσει κάμποσο κοινό και στη χώρα μας οι Red Fang, όπως φάνηκε και όταν μας επισκέφθηκαν για το Desertfest Athens το 2016, κυριαρχώντας απόλυτα στα δρώμενα της 1ης μέρας (δείτε την ανταπόκριση του Άγγελου Κλειτσίκα, με ένα κλικ εδώ). Και ένας από τους λόγους γι' αυτό, είναι τα βιντεοκλίπ τους και το χιούμορ που συχνά τα χαρακτηρίζει, κάνοντας τους Αμερικανούς να δείχνουν ως μία από τις συμπαθέστερες μπάντες του σημερινού stoner metal ήχου. 

Η μπάντα από το Portland του Όρεγκον έχει πάντως να φανεί από τότε, καθώς 2016 ήταν που έβγαλαν και το τελευταίο τους άλμπουμ Only Ghosts (Η.Π.Α. #143) -αν και σχετικώς πρόσφατα τους ακούσαμε να διασκευάζουν και Tubeway Army. Τώρα ωστόσο επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο τραγούδι "Antidote": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Ansel Wallenfang.

Αλλά το "Antidote" δεν προλογίζει κάτι καινούριο εκ μέρους των Red Fang. Είναι ένα τραγούδι που το είχαν φτιάξει ειδικά για το mobile app game Red Fang: Headbang!, το οποίο διαθέτουν τώρα στο ευρύ κοινό ως ψηφιακό single, ενισχύοντας το promo για την ευρωπαϊκή τους περιοδεία, η οποία ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου από τη Βουδαπέστη και ολοκληρώνεται τέλη του μήνα στη Λισαβόνα. Συνολικά θα δώσουν 10 συναυλίες, με την Ελλάδα ωστόσο να μην έχει χωρέσει στο πρόγραμμα αυτή τη φορά. 

{youtube}DDwxipvSptg{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured