O ένας Καναδός, ο άλλος Αμερικανός, Drake και Chris Brown είναι σχετικά κοντά σε ηλικία και είναι βέβαια δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο «μαύρο» στερέωμα του σήμερα που βασίζεται στη χιπ χοπ κουλτούρα. Αλλά η μεταξύ τους σχέση, έχει περάσει από πολλά κύματα.

Πίσω στο 2010, πάντως, ξεκίνησαν ως φίλοι και συνεργάτες. Το 2011 κάτι φαίνεται να συνέβη, με τα κουτσομπολιά να θέλουν ως αιτία της ρήξης τη Rihanna: η Μπαρμπαντιανή σούπερ σταρ ήταν ζευγάρι με τον Brown ως το 2009, όταν και την ξυλοκόπησε άγρια. Ωστόσο ο τελευταίος ήθελε να τα ξαναβρούν, κάτι που όντως συνέβη το 2012 (για λίγο). Πλέον θεωρείται επιβεβαιωμένο ότι Drake και Rihanna έβγαιναν πράγματι μαζί σε χαλαρή βάση ως το 2016, ίσως μάλιστα ήδη από το 2009. 

Σε κάθε περίπτωση, ως τον Ιούνιο του 2012 η σχέση Drake και Chris Brown είχε πια χαλάσει και ένα βράδυ εκτοξεύτηκαν και μπουκάλια, όταν συναντήθηκαν σε club της Νέας Υόρκης -ένα μάλιστα πέτυχε τον Brown στο σαγόνι. Το 2014, όμως, οι δυο τους ήταν και πάλι μαζί στο στούντιο, μέχρι που ο Brown χώρισε από την τότε κοπέλα του Karrueche Tran, κατηγορώντας τη δημόσια για «μυστικά ραντεβού με τον Drake».

Από το 2018 και μετά, πάντως, Drake και Chris Brown φαίνεται να έχουν συμφωνήσει πως όλα τα παραπάνω είναι περασμένα-ξεχασμένα. Και τώρα βρίσκονται και πάλι μαζί στη δισκογραφία, κυκλοφορώντας το ολοκαίνουριο τραγούδι "No Guidance": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "No Guidance" προλογίζει το νέο άλμπουμ του Chris Brown Indigo, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου από τη CBE σε διανομή RCA. Στη δισκογραφία του θα διαδεχθεί το Heartbreak Οn Α Full Moon του 2017 (Η.Π.Α. #3, Βρετανία #10, Αυστραλία #5, Γαλλία #29, Καναδάς #10, Γερμανία #35, Ιαπωνία #45).

{youtube}oOni4BMeMp0{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured