news.team

Σαραντάρισε πλέον ο Dan Snaith, ο Καναδός παραγωγός που τάραξε συχνά τα indie-friendly ηλεκτρονικά νερά με τις δουλειές του ως Caribou, Manitoba ή Daphni. Παρά ταύτα παραμένει ακμαίος και τώρα επιστρέφει με νέα μουσική.

Τα τελευταία χρόνια ο Snaith φαίνεται να εκφράζεται περισσότερο μέσω του Daphni alter ego του, με το οποίο και έχει την τελευταία παρουσία στη δισκογραφία -με το άλμπουμ του 2017 Joli Mai. Και ως Daphni τον βρίσκουμε τώρα να επιστρέφει, με το ολοκαίνουριο "Sizzling", το οποίο μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Το "Sizzling" δείχνει να προλογίζει ένα νέο, ομώνυμο ΕΡ, για το οποίο ωστόσο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή άλλη επίσημη πληροφόρηση. Αναμένεται πάντως μέσα στο 2019 από την Jiaolong, το label δηλαδή του Snaith.

Το ενδιαφέρον με το νέο κομμάτι είναι ότι επαναφέρει στο προσκήνιο ένα τραγούδι που ο Caribou αγαπάει ιδιαιτέρως και το τιμά συχνά στα DJ sets του. Είναι το "Sizzlin' Hot", από τους ξεχασμένους κατά τα λοιπά Paradise, μια funk/soul μπάντα από τα νησιά Βερμούδες που άφησε μόλις έναν δίσκο πίσω της -το Sizzlin Hot του 1981.

Το κατά Daphni "Sizzling" λοιπόν, είναι κατά βάση η δική του εκδοχή πάνω σε εκείνο το τραγούδι, το οποίο βεβαίως και σαμπλάρει. «Το έπαιξα πρώτη φορά ως DJ την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2018», δήλωσε ο Snaith, «και από τότε φωτίζει κάθε δωμάτιο, κάθε φορά που το βάζω». Κατά τα λοιπά, ετοιμάζει σιγά-σιγά βαλίτσες για Ευρώπη, για μια μίνι περιοδεία που αναμένεται να κορυφωθεί στις 18 Ιουλίου, όταν θα παίξει για λογαριασμό του Sónar Barcelona 2019.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured