news.team

Είναι και οι 3 τους από τα δυνατά «κανόνια» του σύγχρονου χιπ χοπ, οπότε μια συνεργασία τους δεν ήταν μόνο καλή μάρκετινγκ ιδέα, αλλά και κάτι που για τους fans των επίκαιρων trap ήχων μοιάζει ως συνάντηση κορυφής. 

Cardi B, DJ Khaled και 21 Savage βρέθηκαν έτσι μαζί για τις ανάγκες του τραγουδιού "Wish Wish", στον δίσκο του 2ου Father Of Asahd, ο οποίος βγήκε πριν λίγες μέρες. 

Τώρα λοιπόν, στα πλαίσια του συνεχιζόμενου promo για τον τελευταίο, δίνεται στη δημοσιότητα και ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το "Wish Wish", σκηνοθετημένο από τον ίδιο τον DJ Khaled, με την επαγγελματική βοήθεια του Eif Rivera: μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω. 

Όπως σχολίασαν αρκετοί μουσικόφιλοι στα αμερικάνικα social media, παρότι η Cardi B είναι καλεσμένη, τελικά κλέβει την παράσταση, συμπεριφερόμενη ως αδιαφιλονίκητη πρωταγωνίστρια, τόσο με τα ραπ της, όσο και με την εμφάνισή της στο κλιπ.

Κατά τα λοιπά, πάντως, η Αμερικανίδα σταρ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της τελευταία: ένας αριθμός προγραμματισμένων συναυλιών αναβλήθηκε και επισήμως, με το ανακοινωθέν να επικαλείται ιατρικούς λόγους, καθώς η Cardi B χρειάζεται ξεκούραση έπειτα από επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στην οποία υποβλήθηκε στα τέλη του 2018. «Έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο για την επάνοδό της», ανακοίνωσε στο περιοδικό PEOPLE η εκπρόσωπός της, «με αποτέλεσμα να μην ξεκουράσει το σώμα της όσο του χρειαζόταν». 

{youtube}Oq8z-U3bPgo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured