Δεν έχει γνωρίσει καμία μεγάλη επιτυχία ο Bill Callahan στη μακρά δισκογραφική του διαδρομή -η οποία κρατάει από το 1990- ωστόσο κατά την τρέχουσα δεκαετία μετρήθηκε ανάμεσα στις σημαίνουσες εναλλακτικές δυνάμεις της Αμερικής. Στάτους που μάλλον οφείλεται στο άλμπουμ του 2009 Sometimes I Wish We Were Αn Eagle (Η.Π.Α. #216, Βρετανία #89, Γαλλία #128), το οποίο αγκαλιάστηκε από τη γενιά ακροατών που έμαθαν να έχουν το Pitchfork ως μουσικό Ευαγγέλιο.

Ο 52χρονος τραγουδοποιός από το Silver Spring του Maryland έχει να φανεί περίπου 5 χρόνια με νέο στούντιο υλικό, καθώς τόσα μετράμε από το 2014, όταν κι έβγαλε το Have Fun With God. Τώρα, όμως, όχι απλά επιστρέφει, αλλά το κάνει και δημοσιεύοντας ...6(!) καινούρια τραγούδια. 

Πρόκειται για τα "Shepherd's Welcome", "Black Dog On The Beach", "Angela", "The Ballad Of Hulk", "Writing" και "Morning Is My Grandmother", τα οποία και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Όλα τα νέα κομμάτια προλογίζουν τον δίσκο Shepherd Ιn Α Sheepskin Vest, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από τη Drag City. 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured