Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ...έξι καινούρια τραγούδια τραγούδια έβγαλε ο Bill Callahan

Ακούστε τα όλα

news.team
news.team

Δεν έχει γνωρίσει καμία μεγάλη επιτυχία ο Bill Callahan στη μακρά δισκογραφική του διαδρομή -η οποία κρατάει από το 1990- ωστόσο κατά την τρέχουσα δεκαετία μετρήθηκε ανάμεσα στις σημαίνουσες εναλλακτικές δυνάμεις της Αμερικής. Στάτους που μάλλον οφείλεται στο άλμπουμ του 2009 Sometimes I Wish We Were Αn Eagle (Η.Π.Α. #216, Βρετανία #89, Γαλλία #128), το οποίο αγκαλιάστηκε από τη γενιά ακροατών που έμαθαν να έχουν το Pitchfork ως μουσικό Ευαγγέλιο.

Ο 52χρονος τραγουδοποιός από το Silver Spring του Maryland έχει να φανεί περίπου 5 χρόνια με νέο στούντιο υλικό, καθώς τόσα μετράμε από το 2014, όταν κι έβγαλε το Have Fun With God. Τώρα, όμως, όχι απλά επιστρέφει, αλλά το κάνει και δημοσιεύοντας ...6(!) καινούρια τραγούδια. 

Πρόκειται για τα "Shepherd's Welcome", "Black Dog On The Beach", "Angela", "The Ballad Of Hulk", "Writing" και "Morning Is My Grandmother", τα οποία και μπορείτε να ακούσετε μέσω Spotify, πατώντας εδώ.

Όλα τα νέα κομμάτια προλογίζουν τον δίσκο Shepherd Ιn Α Sheepskin Vest, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από τη Drag City. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Massive Attack συνεργάζονται με τους Algiers, τον Saul Williams και τους Young Fathers στο νέο τους υλικό που

43 χρόνια μετά κυκλοφορεί ένα επίσημο clip του κομματιού.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής ακούει δυνατά τσιτωμένο hardcore, από την Ουάσινγκτον μέχρι την Αθήνα κι από εκεί στο Λος Άντζελες.

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ξανακούει την πρώτη κυκλοφορία του Madlib ως Quasimoto και απολαμβάνει το καρτουνίστικο alter ego του, ...

Το Avopolis αποχαιρετά τον σπουδαίο συνθέτη που έφυγε από τη ζωή στα 91 του χρόνια, ξανακούγοντας 10 εμβληματικά soundtracks του.

Top