news.team

Μετά την παύση εργασιών (καθώς ποτέ δεν μίλησαν για διάλυση) της κολεκτίβας Odd Future το 2015, τα μέλη της ακολούθησαν προσωπικές διαδρομές που τους έκαναν από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα της σύγχρονης «μαύρης» κουλτούρας, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α.

Ανάμεσά τους και ο Tyler, The Creator (κατά κόσμον Tyler Okonma), ο οποίος πρωταγωνίστησε σε μια σειρά από δημιουργικές δραστηριότητες -σχεδιασμό ρούχων, videos, δικό του ραδιόφωνο κ.ά.- κερδίζοντας σημαντική δημοσιότητα και με τον σόλο δίσκο του 2017 Flower Boy (Η.Π.Α. #2, Βρετανία #9, Αυστραλία #8, Γαλλία #65, Καναδάς #2, Γερμανία #66).

Τώρα λοιπόν σήμανε η ώρα της επιστροφής, με το άλμπουμ Igor, γύρω από το οποίο ήδη έχει «ανάψει» η συζήτηση -και μέλλει τέλος εβδομάδας να δούμε τι θα κάνει και στα charts. Μέχρι τότε, το promo αναλαμβάνει ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Earfquake": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Στο κλιπ πρωταγωνιστεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Tracee Ellis Ross, ενώ ο Tyler The Creator τραγουδά με μια χαρακτηριστική ξανθιά περούκα.

{youtube}HmAsUQEFYGI{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured