Δεν έχει κλείσει ακόμα τα 10 χρόνια ζωής το Boiler Room, όμως έχει ήδη αναγνωριστεί ως πλατφόρμα-ορόσημο στη νέα εποχή της ψηφιακής διάδοσης της μουσικής, ειδικά για live events με ηλεκτρονικό χαρακτήρα.

Από το 2010 που έγινε το πρώτο Boiler Room στο Λονδίνο, μέχρι σήμερα, έχουν στηθεί σχετικά events σε πάνω από 100 πόλεις του πλανήτη. Η Αθήνα, όμως, δεν ήταν ανάμεσά τους.

Κάτι που έρχεται να διορθώσει τώρα το Plisskën Festival 2019, διοργανώνοντας το πρώτο ελληνικό Boiler Room στην ιστορία, στα πλαίσια της φετινής, καλοκαιρινής του εκδοχής -την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη.

Headliner του Boiler Room θα είναι ο Nicola Cruz, ο οποίος θα παίξει και live την επόμενη ημέρα του φεστιβάλ (Τετάρτη 26 Ιουνίου). Θα τον πλαισιώσει η Jane Fitz, οι Khidja, η Ana Helder, η Noff Weezy και η Marceldune.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.00 και η τελευταία δεκτή είσοδος θα γίνει στις 19.00, καθώς εκείνη την ώρα θα ξεκινήσει και η παγκόσμια, ζωντανή μετάδοση του event, μέσω streaming.

Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας, το Plisskën Festival ανακοινώνει τις εξής οδηγίες για το Boiler Room.

- Η πρόσβαση στο Boiler Room θα είναι εφικτή μόνο με έγκυρο εισιτήριο
- Για την απόκτηση εισιτηρίου στο Boiler Room είναι απαραίτητη η εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου Plisskën Festival μονοήμερου ή διήμερου.
- Οι κάτοχοι εισιτηρίου μίας ημέρας του Plisskën Festival μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους για το Boiler Room στην τιμή των 10€ μετά την εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου τους
- Οι κάτοχοι εισιτηρίου δύο ημερών μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν το εισιτήριό τους για το Boiler Room μετά την εισαγωγή του barcode του εισιτηρίου τους
- Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων ή η αλλαγή των εισιτηρίων
- Δεν επιτρέπεται η φωτογράφηση, μαγνητοσκόπηση και μαγνητοφώνηση της εκδήλωσης
- Η εκδήλωση θα ηχογραφηθεί και βιντεοσκοπηθεί όπου φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

{youtube}BcJCNLgEsHs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured