Πάνε σχεδόν 2 χρόνια πια από όταν η Björk έβγαλε το Utopia (2017), τον μέχρι στιγμής τελευταίο της δίσκο. Μια δουλειά που δίχασε τους κριτικούς (δείτε τι έγραψε στις δικές μας σελίδες ο Μιχάλης Τσαντίλας, πατώντας εδώ), μα τα πήγε αρκετά καλά σε εμπορικό επίπεδο (Ισλανδία #3, Βρετανία #25, Η.Π.Α. #75, Αυστραλία #22, Γαλλία #31, Γερμανία #26, Ιαπωνία #48).

Όσο κι αν προξενεί εντύπωση, η Ισλανδή σταρ συνεχίζει να ασχολείται με το Utopia, λανσάροντας αυτές τις μέρες ένα ακόμα πανέμορφο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Tabula Rasa": το σκηνοθέτησε ο Tobias Gremmler και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ ενίσχυσε το σόου Cornucopia που έδωσε η Björk στη Νέα Υόρκη, σε μια απόπειρα «ανταλλαγής χειραψίας μεταξύ του ακουστικού και του ψηφιακού», όπως το χαρακτήρισε.

Εντωμεταξύ, έγινε γνωστό ότι η Björk έχει αρχίσει ηχογραφήσεις για κάποιον επόμενο δίσκο, οι οποίες για την ώρα παραμένουν μυστικό επτασφράγιστο. Το σίγουρο είναι πάντως ότι τον Νοέμβριο του 2018 βρέθηκε ινκόγκνιτο στη Σαντορίνη, στα Black Rock Studios, επιθυμώντας να κάνει κάποια sessions μακριά από τη δημοσιότητα.

{youtube}mYbZw04ba78{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured