Στον Πλανήτη Βήτα, με τους King Gizzard & The Lizard Wizard

Δείτε το καινούριο τους βιντεοκλίπ

news.team
news.team

Σε τροχιά δισκογραφικής επανόδου βρίσκονται οι King Gizzard & The Lizard Wizard τον τελευταίο καιρό, συγκρότημα το οποίο έχει πολλούς φίλους και στην Ελλάδα, όπως απέδειξε ο πρώτος τους ερχομός στα μέρη μας το 2018, για μια συναυλία που ένωσε παλιότερες και νεότερες ηλικίες με εναλλακτικές ροκ προτιμήσεις.

Οι Αυστραλοί έχουν ήδη ανακοινώσει το νέο τους άλμπουμ Fishing For Fishies, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από την ATO/Flightless, διαδεχόμενο στη δισκογραφία τους το Gumboot Soup του 2017 (Αυστραλία #6, Η.Π.Α. #204).

Τώρα, λοιπόν, δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμα βιντεοκλίπ, αυτήν τη φορά για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Planet B": μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ωστόσο το γκρουπ ήδη ανακοίνωσε ότι το "Planet B" δεν θα είναι μέρος του Fishing For Fishies, αλλά θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως μεμονωμένο single. Το Pitchfork έχει ζητήσει περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτήν την αινιγματική τους κίνηση, αλλά μέχρι στιγμής οι King Gizzard & The Lizard Wizard παραμένουν σιωπηλοί.

FEATURED TODAY

Ο Travis Scott στο Fortnite ήταν μόνο η αρχή ή απλά προϊόν των ημερών του; Η Τάνια Σκραπαλιώρη αναζήτησε απαντήσεις από επαγγελματίες του χώρου των

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το ομώνυμο ντεμπούτο των Central Pozitronics και αφήνει ντόπιες λεπίδες ελικοπτέρων να τον πετσοκόψουν.

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Lady Gaga σε αντίστροφη μέτρηση.

Top
0
Shares