Ο Stephen Fitzpatrick από το Barrow-in-Furness της αγγλικής επαρχίας και ο Audun Laading από το νησάκι Flekkerøy της Νορβηγίας, πήγαν στο Λίβερπουλ για να σπουδάσουν (στο Institute for Performing Arts). Εκεί, έγιναν φίλοι και το 2015 έστησαν το δικό τους συγκρότημα, τους Her's.

Το γκρουπ κινήθηκε σε indie pop μονοπάτια και γρήγορα εξασφάλισε ένα συμβόλαιο με τη Heist Or Hit Records. Ύστερα από μια σειρά singles στο διάστημα 2016-2017, ήρθε μέσα στο 2018 και το επίσημο ντεμπούτο τους Ivitation To Her's. Το οποίο, παρότι δεν γνώρισε κάποια εμπορική επιτυχία, τους έβγαλε για περιοδεία τόσο στην πατρίδα, όσο και στην Αμερική.

Δυστυχώς, όμως, αυτό το αμερικάνικο όνειρο αποδείχθηκε μοιραίο για τους Her's.

Αφού έδωσαν μια συναυλία στο Phoenix της Αριζόνα στις 26 Μαρτίου, επιβιβάστηκαν στο βανάκι τους μαζί με τον Αμερικανό tour manager Trevor Engelbrektson με κατεύθυνση την Καλιφόρνια -εκεί ήταν η επόμενη συναυλία της τουρνέ. Λίγο πριν φτάσουν όμως στο Centennial της Αριζόνα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα, όταν όχημα που κινούταν στην αντίθετη κατεύθυνση έπεσε πάνω τους. Το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν όλοι, συν τον οδηγό του αυτοκινήτου που προκάλεσε το δυστύχημα.

Τον θάνατό τους ανακοίνωσε η Heist Or Hit. Ο Fitzpatrick ήταν 24 ετών, ο Laading 25 και ο Engelbrektson 37.

{youtube}8gnSgWRCV1A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured