φωτογραφία: Gaelle Beri

Ερχόμενοι από το Southend-on-Sea της Αγγλίας, οι These New Puritans έκαναν κάμποσο ντόρο εκεί γύρω στο 2010 χάρη στο εντυπωσιακό "We Want War" από το 2ο τους άλμπουμ Hidden (Βρετανία #100), το οποίο τους έφερε και στην Ελλάδα, στο Plisskën Festival του 2010 στον Ελληνικό Κόσμο (δείτε τι έγραψε για τη βραδιά ο Τάσος Μαγιόπουλος, εδώ).

Η μπάντα έχει να φανεί ωστόσο 4 χρόνια, αφού μάλλον χάθηκε από το ραντάρ μετά το ζωντανά ηχογραφημένο Expanded: Live At The Barbican του 2014. Τώρα, όμως, σήμανε η ώρα της επιστροφής. Και, στα πλαίσια του σχετικού promo, τα αδέρφια Jack & George Barnett δίνουν τώρα στη δημοσιότητα ένα βιντεοκλίπ για το νέο τους τραγούδι "Where The Trees Are On Fire": το γύρισε ο ίδιος ο George Barnett με βοήθεια από τον Max Luz και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

«Το τραγούδι αυτό είναι, θεωρούμε, η πιο άμεση και μελωδική μας μουσική μέχρι σήμερα», σχολίασε ο George Barnett, με τον αδερφό του να συμπληρώνει ότι «θα ακουστεί κλισέ, όμως είδα τη μελωδία και τους στίχους σε ένα μου όνειρο. Ήταν μια περίοδος όπου έπαιζε πολλή μουσική στα όνειρά μου, συνήθως φτηνή synth pop από τα 1980s ή και pub rock».

Το "Where The Trees Are On Fire" προλογίζει τον νέο δίσκο Inside The Rose, που βγαίνει σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου από την BMG.

{youtube}nnW__v4zBvA{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured