Το Plisskën Festival 2019 ανακοίνωσε και επισήμως το line-up της καλοκαιρινής του εκδοχής (η χειμερινή έγινε τον Δεκέμβρη, θυμηθείτε πατώντας εδώ τι έγραψαν οι ανταποκριτές μας Τάσος Μαγιόπουλος & Τάνια Σκραπαλιώρη), η οποία θα έχει ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον επονομαζόμενο και «πατέρα της ντίσκο» Giorgio Moroder.

Στα 78 του χρόνια σήμερα, ο Ιταλός δημιουργός βγαίνει ξανά σε διεθνή περιοδεία, αν και δισκογραφικά έχει να φανεί από το άλμπουμ του 2015 Déjà Vu (Ιταλία #18, Βρετανία #30, Η.Π.Α. #72, Αυστραλία #23, Γαλλία #127, Γερμανία #31, Ιαπωνία #53).

51tt-2.jpg

Πολλά είναι βέβαια και τα ονόματα που θα τον πλαισιώσουν στο Plisskën, το οποίο θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολη την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Ιουνίου. Ο Moroder, πρώτα-πρώτα, θα είναι headliner της 2ης ημέρας. Πρωταγωνιστές της 1ης ημέρας θα είναι οι Jungle, η soul μουσική κολεκτίβα από το Λονδίνο, που περιοδεύει υποστηρίζοντας το περσινό άλμπουμ For Ever (Βρετανία #10, Η.Π.Α. #56, Αυστραλία #28).

Από τα υπόλοιπα ονόματα ξεχωρίζουν αυτά των Tinariwen, Peter Bjorn And John, Boy Harsher και Lebanon Hanover, ενώ δεν λείπουν και προτάσεις όπως λ.χ. The Black Madonna, Hunee, Nicola Cruz κ.ά. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην αφίσα του φεστιβάλ για πλήρη ενημέρωση.

Εισιτήρια ήδη προπωλούνται μέσω www.viva.gr, με το μονό εισιτήριο να κοστίζει 25 ευρώ και το εισιτήριο διημέρου να κοστολογείται 45 ευρώ.

{youtube}ViN2bRGrBx8{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured