news.team

φωτογραφία: Dana Distortion

Σχεδόν 3,5 χρόνια πάνε από το Purple των Baroness (2015), έναν δίσκο που επιβεβαίωσε το γκρουπ από τη Savannah της Τζόρτζια ανάμεσα στις πιο σημαντικές «σκληρές» δυνάμεις της τρέχουσας δεκαετίας (δείτε τι έγραψε στις σελίδες μας ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ), στέλνοντάς τους στο #70 των Η.Π.Α. και στο #64 Αυστραλίας και Γερμανίας. Με την αφορμή μάλιστα της έκδοσής του, είχαν μιλήσει και στον Δημήτρη Μεντέ -μπορείτε να βρείτε τη συνέντευξη με ένα κλικ εδώ.

Τώρα, οι Baroness επιστρέφουν με το ολόφρεσκο τραγούδι "Borderlines", το οποίο μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ.

Το "Borderlines" προλογίζει τον νέο δίσκο Gold & Grey, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από το label του γκρουπ Abraxan Hymns στις 14 Ιουνίου. Παραγωγός, όπως και στο Purple, θα είναι ο Dave Fridmann.

«Είμαι βέβαιος ότι τελειώσαμε το καλύτερό μας και πιο περιπετειώδες μας άλμπουμ», δήλωσε ο τραγουδιστής και κιθαρίστας John Baizley, με τον ντράμερ Sebastian Thomson να προσθέτει ότι «αποδεχτήκαμε ήχους και μουσικά στυλ που δεν υπήρχαν στους προηγούμενους δίσκους μας».

{youtube}tQX_oVVORFU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured