news.team

Δεν έχουν καιρό να φανούν οι King Gizzard & The Lizard Wizard, αφού η τελευταία τους δουλειά Gumboot Soup (Αυστραλία #6, Η.Π.Α. #204) βγήκε 31 Δεκέμβρη του 2017 -μετρώντας δηλαδή για 2018. Μέσα μάλιστα στην περσινή χρονιά τους είδαμε και για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Και μπορεί η συναυλία να μην τους ικανοποίησε όλους (σίγουρα όχι τον ανταποκριτή μας Άγγελο Κλειτσίκα, όπως μπορείτε να θυμηθείτε πατώντας εδώ), πιστοποίησε όμως το «γκελ» που έχουν στο εγχώριο εναλλακτικό κοινό, τόσο στις νεότερες ηλικίες, όσο και στους παλιούς.

Τώρα, η αυστραλέζικη μπάντα επιστρέφει με ένα καινούριο βιντεοκλίπ, για το φρέσκο της τραγούδι "Fishing For Fishies": το σκηνοθέτησε ο Jason Galea και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Fishing For Fishies" προλογίζει ένα νέο, ομότιτλο άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου από την ATO/Flightless.

«Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν μπλουζ δίσκο», δήλωσε ο τραγουδιστής Stu Mackenzie, «αλλά τα τραγούδια συνεχώς το αντιμάχονταν αυτό ή, δεν ξέρω, μπορεί να είμασταν και εμείς εκείνοι που τα αντιμαχόμασταν. Τελικά τα αφήσαμε να αναπτύξουν τη δική τους προσωπικότητα».

{youtube}beIDKFwXam0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured