Αναμονή τέλος μετά από 6 χρόνια για τους φίλους των Vampire Weekend, μιας αμερικάνικης μπάντας που μπορεί να μην απόκτησε ποτέ ιδιαίτερο ρεύμα στην Ελλάδα, σημειώθηκε όμως ανάμεσα στις πιο τολμηρές και ιδιαίτερες του indie ήχου. Αν χάσατε το πρόσφατο Listomania του Άρη Καζακόπουλου, μπορείτε να το βρείτε εδώ -περιέχει 15 τραγούδια που συστήνουν τους Vampire Weekend με τον καλύτερο τρόπο.

Το γκρουπ μπήκε ωστόσο σε περίοδο εσωστρέφειας μετά το επιτυχημένο Modern Vampires Of The City του 2013 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #3, Αυστραλία #7, Γαλλία #18, Καναδάς #1, Γερμανία #21), η οποία κορυφώθηκε το 2016 με την αποχώρηση του πολυοργανίστα Rostam Batmanglij.

Τώρα, όμως, ο Ezra Koenig ανακοίνωσε τη δυναμική τους επιστροφή. Και στα πλαίσια του σχετικού promo, δίνει τώρα στη δημοσιότητα ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι "Harmony Hall", σκηνοθετημένο από τον Emmett Malloy.

Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ είναι τόσο όμορφο, όσο και ιδιαίτερο, αφού απεικονίζει τους Vampire Weekend να κινδυνεύουν φτιάχνοντας ...τηγανίτες, αφού στην κουζίνα τους εισβάλλει ένα φίδι.

To "Harmony Hall" δεν τα έχει καταφέρει εμπορικά (ως single), είναι ωστόσο προάγγελος του νέου, διπλού άλμπουμ Father Of The Bride, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Columbia τον Απρίλιο.

{youtube}IlkTVMMkCP4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured