Έρχεται το Rocketman, μια ταινία για τη ζωή και την καριέρα του Elton John

Δείτε το νέο επίσημο trailer

news.team
news.team

Η μεγάλη περσινή επιτυχία του Bohemian Rhapsody έβαλε τόσο τη βιομηχανία, όσο και το κοινό στον «πυρετό» των μουσικών βιογραφιών. Και το επόμενο εγχείρημα που θεωρείται επί του παρόντος «hot», είναι το Rocketman -μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή και πορεία του Elton John.

Το Rocketman βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία, αφού ανακοινώθηκε ότι θα «προσγειωθεί» στα βρετανικά σινεμά στις 17 Μαΐου, φτάνοντας έπειτα στις Η.Π.Α. στις 31 Μαΐου. Έτσι, η παραγωγή έδωσε αυτές τις μέρες ένα νέο επίσημο trailer, το οποίο και μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Διόλου τυχαία, τη σκηνοθεσία του Rocketman ανέλαβε ο Dexter Fletcher -ο άνθρωπος δηλαδή που αντικατέστησε τον Bryan Singer στη σκηνοθεσία του Bohemian Rhapsody.

Τον ρόλο του σερ Έλτον ανέλαβε ο 29χρονος Άγγλος ηθοποιός και τραγουδιστής Taron Egerton, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 από τη βρετανική τηλεόραση. Τον ρόλο του Bernie Taupin θα παίξει ο 32χρνος Άγγλος ηθοποιός και χορευτής Jamie Bell, που έγινε γνωστός το 2000 από το Billy Elliot.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top