news.team

Μετά μουσικής γιορτάστηκε φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος από το Pornhub, μία από τις πιο διάσημες πορνογραφικές σελίδες που βασίζονται στο video sharing, η οποία ισχυρίζεται ότι δέχεται 100.000.000 επισκέπτες σε καθημερινή βάση, από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

«Σκεφτήκαμε να μαζέψουμε 6 τραγούδια που θα έκαναν ακόμα και τον θεό Έρωτα τον ίδιο να κοκκινίσει», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Pornhub, Corey Price, «έτσι απλά για να χαλαρώσουμε την ένταση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, προσφέροντας στους φίλους μας μουσική που εγγυάται ότι η βραδιά τους θα τελειώσει με ...κρότο!».

Πέρα από ένα σύντομο intro ονόματι "Pornhub Valentine", η συλλογή έδωσε έμφαση στο δημοφιλές trap στυλ του χιπ χοπ, φιλοξενώντας τραγούδια προερχόμενα από καλλιτέχνες σαν τους 6ix9ine, Lil Xan, Blac Chyna και PnB Rock -στον σύνδεσμο παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το "Shake It" του Lil Xan. Η δημοσίευσή της έγινε στο Spotify, και χρεώθηκε στην Pornhub Records και στην Create Music Group.

«Το λάτρεψα που έβαλαν τραγούδι μου σε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Lil Xan, τον οποίον βλέπετε στην εικόνα, μαζί με τον 6ix9ine (που δύσκολα πλέον θα γλιτώσει τη φυλακή).

{youtube}lDvlpRCQGC4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured