news.team

Στα 25 της χρόνια, η Ariana Grande-Butera από το Boca Raton της Φλόριντα είναι μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη. Τίτλο που επιβεβαιώνει διαρκώς, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο τραγούδι "7 Rings", το οποίο κατέκτησε το νούμερο 1 σε 17 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ τους βρίσκονται βασικές μουσικές αγορές (Η.Π.Α., Βρετανία, Αυστραλία, Καναδάς), αλλά και η Ελλάδα -ακόμα και μέρη που δεν τα βάζει εύκολα ο νους, όπως π.χ. τη Μαλαισία. Πήγε επίσης εξαιρετικά σε Γαλλία (#2), Γερμανία (#4) και Ιαπωνία (#28).

Θέλοντας να ενισχύσει την επιτυχία αυτή, αλλά και να τη γιορτάσει, η Grande έδωσε στη δημοσιότητα ένα φρέσκο επίσημο remix (είναι διαθέσιμο μόνο ψηφιακά), στο οποίο συμμετέχει και ο «πολύς» ράπερ 2 Chainz: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Με τον τρόπο αυτόν, ο 2 Chainz αποσύρει τις κατηγορίες που είχε εκτοξεύσει εναντίον του τραγουδιού, ισχυριζόμενος ότι αντιγράφει τμήμα του δικού του "Spend It" (2011). Ανάλογες κατηγορίες είχε δημοσιοποιήσει και η Princess Nokia, λέγοντας ότι υπάρχει υπερβολική ομοιότητα με το δικό της "Mine" (2017) -ωστόσο και εκείνη έχει πλέον κατεβάσει όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις. Ο μόνος που δείχνει να επιμένει είναι ο Soulja Boy, ο οποίος επίσης θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα αντιγραφής του κομματιού του "Pretty Boy Swag" (2010).

Εντωμεταξύ, η καλλιτέχνιδα βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο πονοκέφαλο, καθώς ο εικαστικός Vladimir Kush κατέθεσε μήνυση εναντίον της για το βιντεοκλίπ του τραγουδιού "God Is A Woman", λέγοντας ότι η σκηνή όπου η Grande χορεύει μέσα στη φλόγα ενός κεριού είναι παρμένη από δύο πίνακές του με ημερομηνία δημιουργίας το 1998.

Το "7 Rings" προλογίζει το νέο άλμπουμ της Ariana Grande Thank U, Next, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου από τη Republic, σε διεθνή διανομή Universal. Στη δισκογραφία της θα διαδεχθεί το Sweetener του 2018 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #2, Καναδάς #1, Γερμανία #3, Ιαπωνία #5).

{youtube}GFcqCU36NQ4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured