Το περιοδικό Metal Hammer δεν χρειάζεται βεβαίως συστάσεις, καθώς είναι από τα πλέον ιστορικά μουσικά έντυπα στην Ελλάδα, αλλά και ένα από τα λίγα τα οποία συνεχίζουν να βγαίνουν σε αυτές τις δύσκολες για το χαρτί εποχές.

Το περιοδικό «χτυπά» τώρα με την έκδοση ενός βιβλίου 290 σελίδων, αφιερωμένο στους καθοριστικούς εκείνους δίσκους που έχτισαν το χέβι μέταλ μέσα στα χρόνια. Λέγεται 50 Classic Metal Albums Μέσα από τα Λόγια των Δημιουργών τους και, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τους Iron Maiden, τον Ozzy Osbourne, τους Manowar και τους Celtic Frost να σχολιάζουν οι ίδιοι τις επιλεγμένες ηχογραφήσεις-κλειδιά, εστιάζοντας σε άγνωστες λεπτομέρειες ή/και περιστατικά.

Ποιο δισκογραφικό συμβόλαιο υπογράφτηκε κυριολεκτικά με αίμα; Τι πραγματικά συνέβη ανάμεσα σε Manowar και Mercyful Fate σ’ εκείνη τη διαβόητη περιοδεία; Πώς ένα κομμάτι κέικ καθόρισε μια ολόκληρη παραγωγή; Σε ποιο δίσκο τους οι πατέρες του prog metal αναφέρονται σε θελκτικές κοκκινομάλλες μέσω σημάτων Morse; Πως βαφτίστηκε η μεγαλύτερη ακραία μπάντα του πλανήτη; Όλες οι απαντήσεις, βρίσκονται στις σελίδες της έκδοσης αυτής.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο κοινό αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στο Remedy Live Stage (Κουντουριώτου 9 στο Νέο Ηράκλειο, στις 22.00). Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να το αποκτήσετε θα βρείτε στο τηλέφωνο 210-9429190 και στο mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

{youtube}XViiUHHzYRw{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured