Με δεδομένο ότι έβγαλε νέο δίσκο μόλις τον Οκτώβρη, το Bottle It In (Η.Π.Α. #79, Βρετανία #24, Αυστραλία #66 Γερμανία #90), θα περίμενε κανείς τον Kurt Vile να ασχολείται με το σχετικό promo και όχι να δημοσιεύει καινούριο υλικό.

Ωστόσο, ο Αμερικανός τραγουδοποιός, που θεωρείται ως σημαντική ελπίδα για το μέλλον του εναλλακτικού στερεώματος, έδωσε αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα το νέο τραγούδι "Timing Is Everything (And I'm Falling Behind)", εξιστορώντας την ...κακή του σχέση με το τάιμινγκ!

Το "Timing Is Everything (And I'm Falling Behind)" δεν προλογίζει πάντως τίποτα νέο εκ μέρους του Kurt Vile. Είναι αντιθέτως η συνεισφορά του στη νέα μουσική σειρά Amazon Original, την οποία προσφέρει η γνωστή ιντερνετική πλατφόρμα πώλησης αγαθών σε όσους αγοράζουν prime συνδρομή. Γι' αυτό και μπορείτε να ακούσετε δωρεάν μόνο ένα τμήμα του πατώντας εδώ -για το υπόλοιπο κομμάτι, θα πρέπει να προβείτε σε αγορά.

«Το τραγούδι είναι ένα στιγμιότυπο από τις συνευρέσεις μας στο σπίτι με τους υπόλοιπους Violators», σχολίασε ο Kurt Vile, «όπου παίζουμε όπως ακριβώς μας αρέσει: χαλαρά, με μπρίο και όσο ζωντανά επιθυμούμε». Και πρόσθεσε ότι το κομμάτι προήλθε από τα sessions που έδωσαν το Bottle It In, όμως δεν προκρίθηκε στην τελική ευθεία.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured