news.team

Πάνε αρκετά χρόνια πια από το 1983, όταν ο κιθαρίστας Tracii Guns και ο ντράμερ Rob Gardner έστησαν τους L.A. Guns στο Λος Άντζελες, καβαλώντας το κύμα των μακρυμάλλικων hard rock καιρών, που τελικά έφερε το γκρουπ στα μεγάλα σαλόνια το 1989, τον καιρό του 2ου άλμπουμ Cocked & Loaded (Η.Π.Α. #38, Βρετανία #45, Ιαπωνία #23) -ή, αλλιώς, του δίσκου με το "The Ballad Of Jayne" (Η.Π.Α. #33, Βρετανία #53). Παρά ταύτα, πολλοί έσπευσαν να τους κοροϊδέψουν, κολλώντας τους την ταμπέλα «μια υποσημείωση στους Guns N' Roses», η οποία και επιμένει να τους ακολουθεί.

Παρότι έκτοτε οι μουσικές μόδες άλλαξαν άρδην και πλέον από το αρχικό δίδυμο των ιδρυτών συνεχίζει μόνο ο Guns (με τον Phil Lewis ωστόσο στα φωνητικά, που θεωρείται ο «κλασικός» τους τραγουδιστής), οι L.A. Guns ποτέ δεν διαλύθηκαν. Μπόρεσαν μάλιστα και κράτησαν μια μερίδα του κοινού κοντά τους, η οποία δείχνει να αυγατίζει και με νεότερα πρόσωπα κατά την τρέχουσα δεκαετία.

Τελευταία μέχρι στιγμής κατάθεσή τους ήταν το Live In Milan (2018), αλλά τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα ένα νέο single, ονόματι "Stay Away": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Το "Stay Away" προλογίζει το 14ο στούντιο πόνημα του αμερικάνικου γκρουπ, το οποίο θα έχει τίτλο The Devil You Know και αναμένεται να βγει στις 29 Μαρτίου από τη Frontiers.

«Τα πράγματα πήγαν καλά για μας τελευταία, αλλά μεγάλη μερίδα του κόσμου ζήτησε να μείνουμε πιο πιστοί στη metal πλευρά της μπάντας για τη συνέχεια», δήλωσε ο Guns. Προσθέτοντας ότι το νέο άλμπουμ «θα έχει βέβαια τις εμμονές μου από τα ύστερα 1960s, όμως καθρεφτίζει πιο έντονα τις επιρροές μου από το new wave of british heavy metal της δεκαετίας του 1980».

Ακόμα πιο γλαφυρός, ωστόσο, στάθηκε ο Phil Lewis, περιγράφοντας το "Stay Away": «αν προτιμούσατε κάτι σε ερωτοτράγουδο, άντε γαμηθείτε και ακούστε Journey»! Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο Lewis εκθέτει το γκρουπ με τη βλακεία του.

{youtube}0Xzq8Wwd3fM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured