Έχουν κερδίσει τόση δημοτικότητα οι Migos με τα 2 σερί νούμερο 1 άλμπουμ που «σκόραραν» στα εθνικά charts των Η.Π.Α. και το γκελ που έκαναν αυτά στην Ευρώπη (ειδικά το περσινό Culture II, που απέφερε ένα #4 στη Βρετανία κι ένα #6 στη Γαλλία), ώστε πραγματικά δεν τους προλαβαίνεις.

Τυπικά, δηλαδή, θα έπρεπε να έχουν ξεκινήσει το promo για το επερχόμενο 4ο τους άλμπουμ Culture III, το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στον Ιανουάριο. Εκκρεμεί επίσης το σόλο άλμπουμ του Offset, που υποτίθεται θα έβγαινε τον Δεκέμβρη.

Αντ' αυτού, ωστόσο, δημοσίευσαν τώρα μια συνεργασία με τον DJ Mustard ονόματι "Pure Water", την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

«Ήταν λες και οι Migos ήρθαν στο Λος Άντζελες για ένα σπιτικό πάρτυ», περιέγραψε ο DJ Mustard το κλίμα των ηχογραφήσεων.

Είναι σαφές βέβαια ότι το "Pure Water" δεν αφορά το Culture III, αλλά κάποια επερχόμενη κυκλοφορία του DJ Mustard, για την οποία επί του παρόντος δεν υπάρχουν περισσότερα νέα. Τελευταία του παρουσία μέχρι σήμερα ήταν το άλμπουμ του 2016 Cold Summer (Η.Π.Α. #209).

{youtube}yAk11Jtrz0A{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured