news.team

Προξενεί ίσως εντύπωση, πάντως ο 24χρονος Λονδρέζος Archy Marshall εξακολουθεί να προμοτάρει τον 3ο δίσκο του ως King Krule The Ooz (Βρετανία #23, Η.Π.Α. #114), παρότι κοντεύουν 2 χρόνια από το 2017 που τον έβγαλε (δείτε τι σε μας γι' αυτόν ο Άγγελος Κλειτσίκας, εδώ).

Βέβαια, αυτή τη φορά το promo γίνεται σε συνάρτηση με τη συμφωνία του King Krule να ενισχύσει τη WeTransfer Series της γνωστής πλατφόρμας αποστολής μεγάλων αρχείων (κυρίως εικόνας) μέσω ίντερνετ.

Στον σύνδεσμο λοιπόν παρακάτω, μπορείτε να δείτε το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Jack Marshall (αδερφός του King Krule) για το τραγούδι "Logo".

Ο Marshall επέλεξε τη μέθοδο των κινουμένων σχεδίων -που έχει πάρει ξανά τα πάνω της τελευταία- για να απεικονίσει τον King Krule ως καρτούν, να περπατά μέσα στη βροχή, προσπαθώντας να αποφύγει έναν ...αλιγάτορα!

Παράλληλα, το νέο κλιπ φρεσκάρει και τις μνήμες του αμερικάνικου κοινού για το The Ooz, καθώς ο King Krule ξεκινά περιοδεία ενός μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Απρίλιο, για την οποία εισιτήρια ήδη προπωλούνται.

{youtube}97Fg4GhBeMU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured