Δεν έχει πολλές μέρες ο Earl Sweatshirt που κυκλοφόρησε καινούριο κομμάτι ("Nowhere2go") και τώρα δίνει στη δημοσιότητα ένα ακόμα φρέσκο τραγούδι: το λένε "The Mint" και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Ο 24χρονος Thebe Neruda Kgositsile από το Σικάγο με τη μικτή αμερικανο-νοτιοααφρικανική καταγωγή φιγουράρει συχνά στους πιο ταλαντούχους ράπερ του σήμερα, έχει όμως να φανεί δισκογραφικά περίπου 3 χρόνια, από το I Don't Like Shit, I Don't Go Outside του 2015 (Η.Π.Α. #12).

To "The Mint" έρχεται λοιπόν να προλογίσει ένα νέο άλμπουμ, το οποίο μας έρχεται μάλιστα και πολύ σύντομα. Λέγεται Some Rap Songs και θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου από την Tan Cressida, σε διεθνή διανομή Columbia.

Το "The Mint" είναι σε παραγωγή Black Noi$e, ενώ ακούμε και τον Navy Blue να συμμετέχει σε αυτό

«Ο νέος δίσκος γράφτηκε ως μέσο αντιμετώπισης του πατέρα μου, Keorapetse Kgositsile», δήλωσε ο Earl Sweatshirt: «είχαμε μια συνηθισμένη σχέση που πολλοί έχουν με τους πατεράδες τους, δεν ήταν δηλαδή τέλεια. Όμως με τον τρόπο αυτό κλείνω οριστικά τους λογαριασμούς μου με την παιδική μου ηλικία».

{youtube}R4caTCHR4xo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured