news.team

Στα ελληνικά, είναι ένα φυτό που σε πολλές περιοχές αποκαλείται αγριοκυπαρίσσι, αν και είναι γνωστό και με άλλα ονόματα, μεταξύ των οποίων και το επίσημο: άρκευθος. Από τους καρπούς του, που είναι λίγο πικροί, παράγονται αιθέρια έλαια, αλλά και το γνωστό μας ποτό τζιν.

Στα αγγλικά, το ίδιο φυτό λέγεται juniper και αυτός είναι ο τίτλος που δίνει η Myrkur στο νέο της τραγούδι: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Philippe de Grenade.

Η Myrkur, ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα των τελευταίων χρόνων στο black metal, έδωσε πριν λίγες ημέρες την πρώτη της συναυλία στην Ελλάδα, με απογοητευτική ωστόσο προσέλευση κόσμου. Θυμηθείτε τα όσα διαδραματίστηκαν βρίσκοντας (εδώ) την ανταπόκριση του Γιάννη Καγκελάρη.

Το τραγούδι προλογίζει ένα νέο ΕΡ, το οποίο επίσης θα λέγεται Juniper. Θα κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου από τη Relapse, ψηφιακά και σε περιορισμένη έκδοση 7ιντσου βινυλίου, με b-side μια διασκευή στο δανέζικο άσμα "Bonden Οg Kragen", που είναι γνωστό τουλάχιστον από το 1600.

{youtube}NCh_8P6T8wE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured